My Little Pony

My Little Pony täyttää maailman kavioiden kopseella sekä ystävyydellä. Huiskuavat harjat, värikkäät sateenkaarivärit ovat merkki taianomaisesta maailmasta, missä nämä ponihahmot seikkailevat. Astu mukaan tarinaan.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Huiskuavat hännät, värikkäät ponihahmot, sateenkaaret sekä glitterin välke ovat tuttuja meille jokaiselle. Onko suosikkisi yksisarvinen tai perusponi vai etsitkö Baby Poneja? My Little Ponyt ovat kaikissa muodoissaan mitä oivallisimpia kavereita leikkeihin. Ystävyys on kaikki kaikessa. My Little Pony on Hasbron tavaramerkki. Pastellinvärisessä maailmassa seikkailevat muoviset leluponit ovat löytäneet ystävyys-teemalla tiensä kaikkien sydämiin. Pitkä harjat sekä hännät muokkautuvat moneen makuun. Yksilöllisen leiman hahmoille antaa ns. söpöysmerkki, joka löytyy My Little Ponyn kyljestä. Söpöysmerkki kuvastaa jokaista persoonaa omalla kuviollaan tai symbolillaan, esimerkiksi tähtikuvio kuuluu Twilight Sparklelle – lukemista ja opiskelua rakastavalle ponille, ilmapallot ovat omimpia Pinkie Pielle – tapahtumien tekijälle, sateenkaarisalama kuvastaa Rainbow Dashia – kilpailuhenkistä ravaajaa ja omenat Applejackille – auttavan käden tarjoavalle pikkuponille. Jokaisella ponilla on oma tarina kerrottavanaan sekä motto maailmalle. HalpaHallin valikoimasta voit kerätä koko lauman tai vain haluamasi hahmot tai leikkisetit. Tutustu My Lilttle Pony -maailmaan ja hanki haluamasi lelut lahjaksi tai omaksi. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä