Schleich

Aidon näköiset Schleich-hevoset ja muut eläinhahmot tekevät lapsen leikkihetkestä hauskan ja opettavaisen. Käsin valmistetuissa, yksityiskohtaisissa eläinhahmoissa riittää tutkittavaa. Leikin lomassa lapsi oppii, miltä erilaiset eläinlajit näyttävät ja millaisissa elinympäristöissä ne elävät. Turvallisista materiaaleista valmistetut Schleich-eläimet ovat suosittuja lasten leikeissä, mutta monelle myös keräilykohde.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Schleich-hevosilla ja lisätarvikkeilla todentuntua heppaleikkeihin

Schleich-hevosia on saatavana eri roduissa, joista voit valita oman suosikkisi. Valitsetko suloisen islanninhevosen, tyylikkän hannoverinhevosen vai näyttävän andalusianhevosen?

Yksityiskohtaiset lisätarvikkeet, rakennukset ja hahmot luovat hevosleikeistä aidon tuntuisia.

Schleich-tallissa voit harjata hevosta omassa karsinassaan tai pesupaikalla, lähteä ratsastamaan lähimaastoon ja rapsuttaa aitauksessa ulkoilevaa hevosta.

Horse Club -esteratsastuskentällä vietät vauhdikkaan esteratsastustunnin suosikkiratsusi kanssa!

Tervetuloa Schleich Horse Club -maailmaan

Horse Club -maailmassa, Lakesiden ratsastustallilla, hevostytöt Hannah, Sofia, Lisa ja Sarah, seikkailevat joka päivä hevostensa kanssa.

Tytöt kohtaavat ratsastusretkillään erilaisia mysteerejä, joita he ratkovat yhdessä nelijalkaisten ystäviensä kanssa. Nelikolla on Horse Club -kerho, jonka tukikohta on vanha asuntovaunu, jossa he pitävät salaisia tapaamisia.

Pääset mukaan Horse Clubin seikkailuihin Horse Club Adventures -seikkailupelissä, jota voit pelata erilaisilla pelikonsoleilla ja netissä. 

Schleich Horse Club -hahmot

Hannah & Cayenne – Hannah on Horse Club -kerhon nelikosta seikkailunhaluisin. Hän on luonteeltaan utelias ja aina innoissaan ratkaisemassa erilaisia mysteereitä. Hänen hevosensa Cayenne on rodultaan quarterhevonen. Cayenne rakastaa Hannahin tavoin seikkailuja ja lähiympäristön tutkimista. Hannah ja Cayenne ovat lyömätön tiimi lännenratsastuksessa.

Sofia & Blossom – Luova ja haaveileva Sofia rakastaa ympäröidä itsensä kauniilla asioilla. Sofia huolehtii Anna Collinsin omistamasta andalusialaistammasta Blossomista. Blossom rakastaa olla Sofian harjattavana ja nauttii Sofian tavoin haaveilusta. Mutta kun vastaan tulee mysteeri ratkaistavaksi, Sofia ja Blossom palaavat pilvilinnasta ja pitävät jalat tiukasti maassa.  

Lisa & Storm – Aina hyväntuulinen Lisa on nelikon sporttisin. Kun jokin mysteeri on ratkaistavana, Lisa on yhdessä hannoverinhevosensa Stormin kanssa tapahtumien keskipisteessä. Kaksikko harjoittelee ahkerasti esteratsastuskisoja varten. Storm rakastaa esiintymistä ja voittaa kisoista palkintoja. Lahjakkaan esteratsun suosikkieste on vesieste.

Sarah & Mystery – Sarah on älykäs ja tarkkanäköinen tyttö, joka kirjoittaa kauniita lauluja ja runoja. Sarah huolehtii Mystery-tammasta, jonka omistaja on Edith Jacobs. Sarah ja Mystery ovat kaksikko, joka ymmärtää toisiaan täydellisesti. He rakastavat laukata peltojen halki villinä ja vapaina. Mysteryn intohimo on esiintyä kouluratsastuskentällä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä