Back to Top
Shokkipäivien Onnenpyörä läpi sivuston

Palautus

HalpaHallista ostamillasi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Mikäli tulet toisiin ajatuksiin, voit palauttaa verkkokauppaostoksesi 30 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joten pakkaus ja sen sisältö kannattaa säilyttää huolellisesti. Säilytä myös myyntilaput vaatteissa paikoillaan. Palautusoikeus ei koske elintarvikkeita, lahjakortteja, avattuja ja sinetöityjä tuotepakkauksia, alusasuja, joiden pakkaus on avattu, kosmetiikkaa sekä hygienia- ja intiimituotteita (kuten hyvinvointilaitteet, karvanpoistolaitteet, hammasharjat, ihonkuorintalaitteet ja in-ear -laitteet).

Jos päädyt palauttamaan tuotteen, täytä tuotteen mukana tullut palautuslomake. Liimaa lähetyksen mukana tullut palautustarra paketin päälle. Huomaathan, että palautuslappua ei voi liimata tuotepakkaukseen, jotta pakkaus säilyy myyntikuntoisena. Paketoi tuote huolella, jotta se säilyy kuljetuksessa vahingoittumattomana. Säilytäthän myös palautusasiakirjojen kopiot, jotta voimme tarvittaessa jäljittää lähetystä seurantatunnuksen avulla.

Paketin voit palauttaa maksutta HalpaHallin myymälään tai Postin / Matkahuollon kautta riippuen toimitustavasta. Ilmainen palautusoikeus ei koske kotoa noudettavia tuotteita.

Rahasi saat takaisin muutaman päivän kuluttua siitä, kun HalpaHalli on vastaanottanut tuotteen. Palautettava summa hyvitetään samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu verkkokaupassa.

Jos olit tilannut tuotteen rahdilla

Mikäli lähetys on toimitettu rahdin välityksellä, ota yhteys asiakaspalveluun ennen lähetyksen palauttamista. Rahdilla tilattujen tuotteiden palautus on maksullista, palautuskulut alkaen 59,95€Reklamaatio

Saitko väärän tai viallisen tuotteen? Ota yhteys asiakaspalveluun, niin korjaamme asian!

asiakaspalvelu@halpahalli.fi tai 06 822 0200 arkipäivisin klo 12-16 tai chatin kautta klo 9-16.

 Takuu ja huolto

Asiakaspalvelumme auttaa tuotteen takuuseen ja huoltoon liittyvissä asioissa. Verkkokauppatilauksen mukana tulleessa lähetteessä näkyy tuotteen takuuaika. Mikäli lähete ei ole tallessa, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Meihin saat yhteyden kätevästi chatin välityksellä arkisin klo 9-16, puhelimitse 06 822 0200 (ma–pe klo 12-16) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@halpahalli.fi

HalpaHallin tuotteilla on valmistajan myöntämät takuuehdot. Noudata laitteiden käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa yleensä materiaali- ja valmistusvirheet.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä