Palautus

Halpa-Hallista ostamillasi tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus.

Voit siis rauhassa tutustua tilaamiisi tuotteisiin. Mikäli tulet toisiin ajatuksiin, voit maksutta palauttaa verkkokauppaostoksesi 30 päivän kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita, joten pakkaus ja sen sisältö kannattaa säilyttää huolellisesti. Säilytä myös myyntilaput vaatteissa paikoillaan. Palautusoikeus ei koske lahjakortteja, avattuja ja sinetöityjä cd/dvd-levyjä, alusasuja, joiden pakkaus on avattu, kosmetiikkaa sekä hygienia- ja intiimituotteita.

Jos päädyt palauttamaan tuotteen, täytä tuotteen mukana tullut palautuslomake. Liimaa lähetyksen mukana tullut palautustarra paketin päälle. Huomaathan, että palautuslappua ei voi liimata tuotepakkaukseen, jotta pakkaus säilyy myyntikuntoisena. Paketoi tuote huolella, jotta se säilyy kuljetuksessa vahingoittumattomana. Säilytäthän myös palautusasiakirjojen kopiot, jotta voimme tarvittaessa jäljittää lähetystä seurantatunnuksen avulla.

Paketin voit palauttaa Halpa-Hallin myymälään tai saman toimitustavan mukaan, millä olet tuotteen tilannut. Mikäli lähetys on toimitettu rahdin välityksellä, ota yhteys asiakaspalvelukeskukseen ennen lähetyksen palauttamista.

Huomaathan, että jos palautat tuotteen myymälään, laita tilausnumero ylös ja kerro se myymälässä. 

Rahasi saat takaisin muutaman päivän kuluttua siitä, kun Halpa-Halli on vastaanottanut tuotteen. Palautettava summa hyvitetään samalle maksutavalle, jolla tilaus on maksettu verkkokaupassa.Reklamaatio

Saitko väärän tai viallisen tuotteen? Ota yhteys asiakaspalveluun, niin korjaamme asian!

asiakaspalvelu@halpahalli.fi tai puh. 06 822 0200 (ma–pe klo 9-18).

getHeadSnippet()*/ ?>

Ota yhteyttä