Moottorisahat

Moottorisaha on pihapuuhastelijan perinteinen väline kotiin ja mökille. Sopivan kokoisella moottorisahalla sahaat helposti lankut, polttopuut, pöllit sekä pienet ja suuremmat puut. HalpaHallista löydät kattavan valikoiman laadukkaita moottorisahoja!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sopivan kokoinen moottorisaha on turvallinen käyttää

Moottorisahan on oltava käyttäjälleen ja kohteeseen nähden sopivan kokoinen. Liian pienen moottorisahan tehot voivat loppua kesken paksua puuta sahatessa. Liian iso moottorisaha puolestaan voi olla kokemattomalle sahaajalle hankala käyttää ja väärin käytettynä järeä moottorisaha saattaa olla jopa turvallisuusriski. Moottorisahan koko määräytyy sylinteritilavuuden mukaan (cm3) ja moottoritehon mukaan (hv tai kW).

Moottorisahan hankinnassa kannattaa pohtia omia käyttötarpeita ja mieltymyksiä.

Pienikokoinen ja helposti käsiteltävä akku- tai sähkömoottorisaha on hyvä valinta, jos kaadat pienikokoisia puita, pienit polttopuita tai olet kokematon moottorisahan käyttäjä. Suurempitehoinen bensiinikäyttöinen moottorisaha on oikea valinta silloin, jos kokemusta löytyy enemmän ja kaadat isoja puita tai kovia lehtipuita.

Jatkovarrellinen moottorisaha on näppärä valinta risukon ja maisemametsien hoitoon. Mallia on helppo käyttää myös yhdellä kädellä ja korkeissa paikoissa, sekä moottorisahaa on kevyt liikuttaa.

Akkumoottorisaha sopii mökille ja satunnaiseen käyttöön

Moottorisahoja on saatavana akku-, polttomoottori- ja sähkökäyttöisenä.

Tämän päivän akkukäyttöiset moottorisahat ovat jo erittäin tehokkaita. Akku on ladattava jokaisen käyttökerran välissä ja vara-akkuja on myös hyvä olla. Akkusaha ei tuota pakokaasuja, joten laitetta voi käyttää huoletta myös sisätiloissa.

Sähkökäyttöinen moottorisaha on huoltovapaa, mutta silti tehokas apuri sahaustöissä. Sopivaa mallia valitessa kannattaa tarkistaa tuotetiedoista virtajohdon pituus, jotta työskentelypisteen etäisyys virtalähteeseen ei venähdä liian pitkäksi.

Perinteinen vaihtoehto on bensakäyttöinen moottorisaha, joka sopii ahkeralle moottorisahan käyttäjälle ja ammattilaiselle. Se on erittäin tehokas, kestää pitkäaikaista käyttöä ja sen kanssa on helppo liikkua maastossa.

Tutustu HalpaHallin tehokkaisiin moottorisahoihin ja valitse kotiin tai mökille sopiva malli!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä