Taskulamput

Taskulamppu pelastaa, jos sähkökatko yllättää tai kellarista palaa kattolamppu. Kotona on hyvä olla ainakin yksi taskulamppu hätätilanteiden varalta. Valikoimassamme on taskulamppuja niin ammattikäyttöön, retkeilyyn kuin taskulamppupiilon leikkimiseen lasten kanssa.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Ladattava taskulamppu on käytännöllinen

Taskulamppu voi toimia paristoilla tai ladattavalla akulla. Ladattava taskulamppu on suosittu vaihtoehto, koska sen voi ladata helposti USB-johdon avulla esimerkiksi seinälaturissa, autossa ja läppärissä.

Monet taskulampuista toimivat nykyään LED-valoilla. LED-tekniikka on muuttanut taskulamppujen ominaisuudet lähes kaikilla mahdollisilla tavoilla. LED-taskulamppu ei kuumene käytössä ja runko on valmistettu kestävämmästä materiaalista. LED-valo on valovoimaltaan myös tehokkaampi kuin perinteinen polttimo.

Taskulamppujen ominaisuudet ilmaistaan erilaisin standardein 

Taskulampun valokeila voi olla pistemäinen tai keilamainen. Joidenkin taskulamppumallien valokeilaa ja valotehoa voidaan säätää. Taskulamput kestävät nykyään paremmin myös kolhuja ja erilaisia sääolosuhteita.

Näitä ominaisuuksia voit tarkastella erilaisten standardien avuilla.

Taskulampuissa käytetään yleensä FL1-standardia, joka ilmaisee maksimivalovirran luumeneina, maksimikäyttöajan, valon kantomatkan, valokeilan intensiteetin, eli keilan keskiosan kirkkauden kandeloina (cd) ja iskunkestävyyden. IPXX-suojausstandardi kertoo, miten vesitiivis taskulamppu on.

Karkoita pimeys ja tutustu HalpaHallin verkkokaupassa laadukkaisiin ja tehokkaisiin taskulamppuihin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä