Suolakurkku kokonainen. Fermentoidut suolakurkut on valmistettu hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Euro-East suolakurkkujen herkullinen maku syntyy ilman etikkaa ja sokeria. Käytä suolakurkkua sellaisenaan ruokapöydässä tai lisää ruokiin, kuten stroganofiin, seljankakeittoon tai olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa suolakurkusta. Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Suolakurkku kokonainen. Fermentoidut suolakurkut on valmistettu hapattamalla maitohappokäymisen avulla. Euro-East suolakurkkujen herkullinen maku syntyy ilman etikkaa ja sokeria. Käytä suolakurkkua sellaisenaan ruokapöydässä tai lisää ruokiin, kuten stroganofiin, seljankakeittoon tai olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa suolakurkusta. Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Kurkku, vesi, suola, mausteet (valkosipuli,tilli, laakerinlehti). Valmistettu EU:ssa perinteisen reseptin mukaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 12 kcal
Rasvaa noin 0.1 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0 g
Hiilihydraattia noin 1.4 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0 g
Proteiinia noin 1.0 g
Suola noin 2.4 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.