Galbani Parmigiano Reggiano on raastettu min. 18 kuukautta kypsytetystä juustosta, mikä antaa juustolle täyteläisen, kypsyneen ja makeahkon maun. Käytä juustoa lämpimien ruokien, kuten pastan kanssa tai ruoan maustamiseen. Parmigiano Reggiano on valmistettu pastöroimattomasta lehmänmaidosta ja se on luonnollisesti laktoositon juusto.
Galbani Parmigiano Reggiano on raastettu min. 18 kuukautta kypsytetystä juustosta, mikä antaa juustolle täyteläisen, kypsyneen ja makeahkon maun. Käytä juustoa lämpimien ruokien, kuten pastan kanssa tai ruoan maustamiseen. Parmigiano Reggiano on valmistettu pastöroimattomasta lehmänmaidosta ja se on luonnollisesti laktoositon juusto.
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 1671 kJ
Rasvaa noin 30 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 20 g
Hiilihydraattia noin 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0 g
Proteiinia noin 32 g
Suola noin 1.6 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.