Kokkikartanolla miettiin että miten saadaan tehtyä pastaan parempi rakenne, joten uudistettiin tätäkin suosikkiruokaa. Kastikkeessa on runsaasti pinaattia ja feta on aitoa kreikkalaista, mutta nyt täysin laktoositonta. Keravalainen feta-pinaattipasta on kasvisherkku, jossa on käytetty runsaasti pinaattia, papuja ja aitoa kreikkalaista fetaa. Se sopii hyvin lisukkeeksi, vaikkapa grilliruualle, tai syötäväksi ihan sellaisenaan.
Kokkikartanolla miettiin että miten saadaan tehtyä pastaan parempi rakenne, joten uudistettiin tätäkin suosikkiruokaa. Kastikkeessa on runsaasti pinaattia ja feta on aitoa kreikkalaista, mutta nyt täysin laktoositonta. Keravalainen feta-pinaattipasta on kasvisherkku, jossa on käytetty runsaasti pinaattia, papuja ja aitoa kreikkalaista fetaa. Se sopii hyvin lisukkeeksi, vaikkapa grilliruualle, tai syötäväksi ihan sellaisenaan.
Vesi, suomalainen KERMA, fetajuusto 15 % (LAMPAAN- ja VUOHENMAITO (Kreikka), suola), pasta (Eu) (DURUMVEHNÄJAUHO*, vesi), pinaatti 11 % (Eu), vihreä papu, sipuli, peruna- ja maissitärkkelys, suomalainen VOI, jodioitu suola, sitruunankuori, mustapippuri, valkosipuli, muskotti. *Pasta saattaa sisältää pieniä määriä SINAPPIA.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
UNPREPARED 100 g
Energiasisältö noin 192 kcal
Rasvaa noin 12.7 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 8.0 g
Hiilihydraattia noin 13.3 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 1.6 g
Ravintokuitua noin 0.7 g
Proteiinia noin 5.4 g
Suola noin 0.9 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia Vähemmän kuin (<) 0.01 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.