Apetit Superior Triple Meat pizzassa on herkullista tomaattikastiketta, suomalaista korkealaatuista kinkkua ja kebab-lihaa sekä maukasta pepperonia. Apetit Superior pizzat leivotaan juureen ja paistetaan kiviuunissa. Pizzoissa vaalitaan korkeaa laatua, kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen. Pizzat valmistetaan Pudasjärvellä, joka on todennäköisesti maailman pohjoisin pizzatehdas.
Apetit Superior Triple Meat pizzassa on herkullista tomaattikastiketta, suomalaista korkealaatuista kinkkua ja kebab-lihaa sekä maukasta pepperonia. Apetit Superior pizzat leivotaan juureen ja paistetaan kiviuunissa. Pizzoissa vaalitaan korkeaa laatua, kotimaisia raaka-aineita hyödyntäen. Pizzat valmistetaan Pudasjärvellä, joka on todennäköisesti maailman pohjoisin pizzatehdas.
Pohja: suomalainen VEHNÄjauho, vesi, suomalainen rypsiöljy, suomalainen hiiva, suola, jauhonparanne (askorbiinihappo). Täyte: suomalainen JUUSTO 16 %, tomaattisose, vesi, savukinkku 5 % (suomalainen porsaan kinkku, vesi, jodioitu suola, savuaromi), kebabliha 5 % (suomalainen naudanliha, perunakuitu, muunnettu tärkkelys), pepperoni 4 % (porsaanliha (EU), silava (EU), glukoosisiirappi, valkosipuli, mausteuutteet, hapate, pyökkisavu), pepperonichili (chili, viinietikka), sokeri, suola, mausteet, dekstroosi, auringonkukkaöljy, oregano, basilika, stabilointiaineet (E450, E451, E407), hapettumisenestoaineet (E301, E331, E392), säilöntäaine (E250). Valmistettu linjalla, jossa käsitellään myös muita viljoja.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
UNPREPARED BY_MEASURE 100
Energiasisältö noin 923 kJ
Rasvaa noin 9.6 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 4.1 g
Hiilihydraattia noin 23 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 1.5 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia noin 0 g
Proteiinia noin 9.8 g
Ravintokuitua noin 1.5 g
Suola noin 1.4 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.