Aarikka Iltahämärä

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Iltahämärä lyhty on massasta poikkeava ja erilainen, jonka Aarikalle ainutlaatuinen, miltei teollinen design erottaa sen suomalaisen brändin muusta tuotannosta. Tämä itse Kaija Aarikan suunnittelema linjakas lasilyhty on ainoaa laatuaan, ja on tyylikäs ja käytännöllinen kokonaisuus. Aarikka Iltahämärä sopii hyvin koristamaan parveketta tai terassia, ja luo ympärilleen upeaa tunnelmaa jylhällä ulkokuorellaan. Aarikka Iltahämärä on valmistettu tyylikkäästä metallista ja lasista, ja se sopii skandinaaviseen kotiin saumattomasti. Tuo satumaista tunnelmaa pimeisiin iltoihin ja kirkkaisiinkin hetkiin Aarikka Iltahämärä lyhdyllä, ja tilaa se nyt Halpa Hallin laajasta Aarikka valikoimasta!

Aarikka on jo vuodesta 1954 suunnitellut leikitteleviä ja hauskoja tuotteita piristämään suomalaisten arkea. Nappikauppana aloittanut Aarikka nousi Kaija Aarikan johtamana yhdeksi Suomen tunnetuimmista sisustusbrändeistä, ja nykyään Aarikka on tunnettu omintakeisesta tyylistään. Aarikka tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista käsityönä, ja Aarikka tuotteilla onkin Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu-merkki sen suuren kotimaisuusasteen ansiosta. Aarikka tuotteet ovat siis taatusti kotimaisia ja laadukkaita, ja mainio lahja suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai päivänsankarille.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä