Aarikka Keisarinna

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Keisarinna on kuninkaallinen, miltei majesteettinen kynttilänjalka sekä valaisin, jonka läsnäolo sisustuksessa huomataan. Se on ajaton designklassikko, jonka on suunnitellut Kaija Aarikka jo vuonna 1969. Siitä lähtien Keisarinna on koristanut suomalaisia koteja ylväästi ja pysyvästi, ja se onkin näyttävä osa kuninkaallista Aarikka kynttilänjalka perhettä. Keisarinna on sittemmin kehitetty myös klassisen kauniiksi pöytävalaisimeksi, joka on osa Aarikan pyöreiden muotojen jatkumoa. Aarikka Keisarinna kynttilänjalat voit saada monessa luonnollisessa värissä, jotka sopivat hillityllä sävyllään sisustukseen kuin sisustukseen. Sen ikoninen puuhelmikranssi sopii saumattomasti muihin Aarikka tuotteisiin, sillä puupalloelementti on omintakeista Aarikkaa. Voit yhdistellä sarjan kynttilänjalkoja estottomasti myös muihin Aarikka tuotteisiin, sillä ikoninen puun ja metallin tarina jatkuu läpi kaikkien tuotteiden. Osta oma Aarikka Keisarinna kynttilänjalka tai valaisin nyt Halpa Hallin verkkokaupasta, ja korista kotisi kuninkaallisella läsnäololla!

Aarikka Keisarinna kynttilänjalka sekä valaisin valmistetaan Suomessa, suomalaisella käsityöllä ja kotimaisista materiaaleista. Keisarinnassa on käytetty koivua sekä vaahteraa, ja sen ikoninen puuhelmikranssi koristaa kauniisti muotoiltua vartta Aarikalle tyypilliseen tapaan. Suuren kotimaisuusasteensa ansiosta Aarikka tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki Suomalaisen Työn Liiton toimesta. Aarikka Keisarinna on siis varmasti ekologinen sekä kotimainen valinta kodin sisustuksen keskipisteeksi, sekä oiva lahja kotimaista käsityötä arvostavalle läheiselle. Klassisen kaunis suunnittelu sopii muihin skandinaavisiin sisustuselementteihin saumattomasti, ja yhdessä muiden Aarikka kynttilänjalkojen kanssa Keisarinna loistaa kirkkaimpana. Valitse suosikkisi monesta värivaihtoehdosta, ja tilaa omasi heti. Aarikka Keisarinna kynttilänjalka ja valaisin sopivat samalle pöydälle ja muodostavat kiinnostavan sekä yhtenäisen asetelman. Ajaton ja leikkisä Aarikka design haastaa suoraviivaista suunnittelua, ja tuo kotiisi hauskuutta sekä pyöreyttä arkisissa esineissä.

Aarikka Keisarinna valaisin on saatavilla kahdessa, toistaan mielenkiintoisemmassa koossa kauniin luonnonvalkoisena. Se on ylväs, tyylikäs ja nostalginen valaisin, jossa hauska, pyöreyttä ylistävä jalka kruunaa yksinkertaisen klassisen lampunvarjon, luoden upean ja kiinnostavan kokonaisuuden. Pelkistetty varjostinosa tasapainottaa yksityiskohtaista ja persoonallista jalkaa, ja saa Aarikka Keisarinna valaisimen näyttämään sopusuhtaiselta ja silti kiinnostavalta. Valaisin on rakennettu Suomessa kotimaisista materiaaleista, ja voit saada sen omaksesi kahdessa koossa. Aarikka Keisarinna valaisin 56cm on hieman pikkusisartaan Aarikka Keisarinna valaisin 39cm korkeampi, ja sen varressa on kahden puuhelmikranssin sijasta neljä Aarikan ikonista helminauhaa. Luo yhteenkuuluva sisustus Aarikka Keisarinna tuotteilla, ja valaise kotisi kauniisti ikonisella, suomalaisella suunnittelityöllä!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä