Aarikka Korut

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka korut - ne kuvankauniit, mutta leikkisät katseenvangitsijat, jotka ovat ihastuttaneet suomalaisia jo vuosikausia. Kaikki alkoi vuonna 1954 perustaja Kaija Aarikan visiosta: pyöreitä muotoja ja luonnonmukaisia materiaaleja. Aarikka korut ovat tehty ilahduttamaan ja tuomaan arkeen kauneutta. Jaa Aarikan iloa ilahduttamalla ystävääsi tai hemmottele itseäsi omalla Aarikka korulla - Halpa Hallista löydät laajan valikoiman Aarikka -tuotteita.

Jokainen Aarikka koru kantaa yksilöllistä tarinaa suomalaisuudesta ja Suomen luonnosta. Nimet kuvaavat osuvasti korun ydintä ja luovat mielenkiintoisen tarinan. Esimerkiksi Aarikka Iltahämärä tuo olemuksessaan ja väreissään esiin sen pienen valon pilkahduksen ennen yöllisen täyspimeyden laskeutumista. Suomalaisesta vaahterasta veistetyt, käsinvärjätyt korut huokuvat suomalaisen käsityön osaamista ja laatua. Puuelementin vaaliminen ja esiin tuominen on yksi Aarikan omintakeisista elementeistä. Laadukas puu tuo koruihin pehmeyttä, tekstuuria ja arvokkuutta ensiluokkaisen muotoilun rinnalle. Kaikkien Aarikka korujen suunnittelu ja valmistus on haluttu pitää Suomessa, sillä onhan Suomen taidekulttuuri ja osaaminen aivan omalla tasollaan. Suuren kotimaisuusasteensa ansiosta Aarikka koruille on myönnetty myös Avainlippu-merkki Suomalaisen Työn Liiton toimesta.

Muutamat Aarikan korumallistot ovat valloittaneet suomalaisten sydämet täysin. Näitä ovat mm. Aarikka Karpalo, Aarikka Iltahämärä ja Aarikka Jalava. Erityisesti Aarikka Karpalo korvakorut ovat ihastuttaneet monia: nämä suloiset, mutta yksinkertaiset korvakorut ovat luonnonraikkaat ja mitä parasta - puuominaisuuden ansiosta myös kevyet! Aarikan muotoilu ja materiaalivalinnat mahdollistavat tuotemallien helpon yhdistelyn keskenään: Voit esimerkiksi kantaa ylväästi sekä Aarikka Kimallus rannekorua, että Aarikka Kirjolemmikki korvakoruja. Pysyttelet sitten yhden Aarikka korusarjan parissa, tai yhdistelet rohkeasti useita sarjoja keskenään, tarjoaa Halpa Hallin laajan valikoima etsimäsi. Tilaa nyt Halpa Hallin verkkokaupasta klassiset Aarikan korut tai piristä tyyliäsi koristeellisimmilla ja värikkämmillä malleilla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä