Aarikka Kuningatar

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikan kuninkaallisen sarjan naisvaltias, Aarikka Kuningatar, tuo sisustukseesi kaivattua ylvästä ja näyttävää ilmettä. Ensiluokkaisen muotoilun lisäksi, koristaa Aarikan Kuningatar -mallistoa jo brändille vakiintunut ja tunnistettava puuhelminauha. Puuhelmet ja muodokas design tekevät Kuningattaresta modernin ja monipuolisen sisustuselementin, jota voit yhdistellä helposti muiden Aarikan sisustustuotteiden kanssa vuodenajasta riippumatta. Esimerkiksi Aarikka Kuningatar maljakko löytää paikkansa talossa niin ruokapöydän asetelmiin, kuin myös huoneen sisustuksen keskipisteeksi. Aarikka Kuningatar kakkuvatia taas hyödynnät sisustuksessasi monipuolisesti: käytät sitä sitten täysin käyttötarkoituksen mukaisesti kakkua tarjoillenn tai pöydän koristeena asetelman kera. Nämä molemmat Pauliina Aarikan suunnittelemat kotien katseenvangitsijat sopivat maltillisilla väreillään kotiin kuin kotiin. Nauti seesteisen kauniista designista tilaamalla oma Kuningatar kotiisi Halpa Hallin verkkokaupasta!

Suomalainen designtalo Aarikka aloitti toimintansa jo vuonna 1954, jonka jälkeen se on valloittanut suomalaisten sydämiä ja kerännyt jopa kansainvälisiä tunnustustakin muotoiluistaan. Ekologisuus, kotimaisuus ja käsityö ovat Aarikan toiminnan tärkeimpiä arvoja, jotka heijastuvat heidän kaikkeen tekemiseen. Ostaessasi Aarikkaa tiedät siis varmasti, että tuotteet ovat laadukasta käsityönä luotua designia! Panosta näyttävyyteen Aarikka Kuningattarella, ja loihdi kotisi sisustuksesta mieleinen. Herätä vierailijoittesi mielenkiinto Aarikan upeilla designilla ja tue suomalaista käsityötä!

Toimii sitten Aarikka Kuningatar kakkuvati juhlapöytäsi keskipisteenä tai arjen sisutuselementtinä, tuo se kotiin eleganttia ylellisyyttä ja ajatonta tyyliä. Toisten varjoon Aarikka Kuningatar kakkuvati ei kuitenkaan suostu jäämään juhlakattauksessa - 21cm korkuinen puujalusta varmistaa, että Kuningatar on kaikkien nähtävänä. Myöskään Aarikka Kuningatar maljakko ei säästele pituudessaan, nimittäin se tarjoaa 74 cm täyttä loistoa ja glamouria. Maljakossa yhdistyy lehmuksinen puurunko ja kirkas lasi, jota kruunaa ikoniset puuhelmet. Maljakkoa voit käyttää esimerkiksi kynttilän, viherkasvin tai sisustusvalojen kanssa: vain luovuutesi on rajana. Halpahallin valikoimasta löydät kotisi väreihin sopivan mustan tai valkoisen Aarikka Kuningatar kakkuvadin tai maljakon. Tilaa nyt ja aloita arvostetun suomalaisen designin keräys!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä