Aarikka Kupla

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Kupla tuotteet ovat ajattomia klassikoita Aarikan mallistossa, jotka myötäilevät Aarikan ikonista, pyöreää muotoa maljakon ja kynttilänjalan muodoissa sekä sen omintakeisessa puuhelmikranssissa. Puuhelmielementti toistuu Aarikan tuotteissa vuodesta toiseen, tehden jokaisesta uniikista tuotteesta tunnistettavasti Aarikan oman. Mielenkiintoisesti lasia ja puuta yhdistelevä Aarikka Kupla maljakko ja puusta valmistettu Kupla kynttilänjalka sopivat kotiin kuin kotiin yhdessä ja erikseen, ja ne ovat helppo yhdistää erilaisiin luonnollisiin elementteihin upean puisen valmistusmateriaalinsa ansiosta. Aarikka Kupla sopii mihin tahansa kotiin koristeeksi tai lahjaksi kotimaista käsityötä arvostavalle läheiselle. Yksinkertaisen ja tyylikkään designinsa puolesta Aarikka Kupla maljakko on helppo yhdistää mihin tahansa sisustukseen, ja saat sen nyt Halpa Hallista monessa koossa ja tyylissä – myös keraamisena! Valikoimassa myös Aarikka Kupla minimaljakko ja Aarikka Kupla kapea maljakko. Maljakot sopivat pienemmälle sekä isommallekin kukka-asetelmalle, ja sointuvat toisiinsa saumattomasti.

Aarikka on vuonna 1954 Kaija Aarikan toimesta perustettu suomalainen, koko kansan tuntema brändi. Aarikan omintakeinen, leikittelevä suunnittelutyyli on jättänyt jälkensä ikuisesti suomalaisen suunnittelutyön kentälle, ja tämä omintakeinen tyyli toistuu myös Aarikka Kupla tuotteissa. Pyöreyttä ja luonnollisuutta mukaileva Aarikka Kupla maljakko mallisto on yksi Aarikan ikonisimmista sarjoista, ja se sopiikin klassisen yksinkertaisuutensa vuoksi kotiin kuin kotiin. Aarikan suunnittelua on kuvailtu sisukkaaksi, luonnolliseksi sekä ajattomaksi, ja tämä näkyy myös Aarikka Kupla kynttilänjalka mallistossa. Hauskat puiset kynttilänjalat ovat valmistettu vaahterasta, ja niiden kuplamainen suunnittelu tuo hauskaa lisää suoraviivaiseen skandinaaviseen sisustukseen. Aarikka tuotteissa yhdistyy pyöreä muoto ja puuhelmielementti, joten voit yhdistellä eri malliston tuotteita mielikuvituksellisesti yhteen. Kokeile Aarikka Kupla maljakkoa osana kuninkaallista kynttilänjalkakokoelmaa, ja käännä vieraidesi katseet upeaan sisustukseesi suomalaisella designilla!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä