Aarikka Kuusinen

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tuo kotiisi joulun tunnelmaa klassisella ja leikittelevällä Aarikka Kuusinen koristeella. Kuulet jo metsän havinan sekä tunnet joulun tunnelman, kun Kuusinen koriste komeilee kutsuvasti asetelman keskipisteenä aaton lähestyessä. Aarikka Kuusinen on kaunis, kuusta Aarikan omintakeisella tavalla jäljittelevä koriste-esine, joka on taatusti tunnistettavaa Aarikka sarjaa puupalloelementtinsä ansiosta. Sen suloinen ulkokuori hurmaa ihailijansa, vangitsee katseen ja nostaa kysymyksiä. Aarikka Kuusinen toimii yksinään tai jouluisissa asetelmissa, ja sen puuelementti tuo jokaiseen yksilöön persoonallisuutta ja erilaisuutta. Tilaa nyt oma Kuusinen koristeesi Halpa Hallista, ja valitse kolmesta ihastuttavasta väristä. Valikoimissa luonnollinen vihreä, klassinen puu tai hauska rosolli.

Aarikka on vuonna 1954 perustettu suomalainen designbrändi, jonka puiset elementit ovat tuoneet itsensä tutuksi suomalaisissa kodeissa jo monessa sukupolvessa. Aarikka tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä, ja suuren kotimaisuusasteensa ansiosta myös Aarikka Kuusinen koristeelle on myönnetty Avainlippu-merkki Suomalaisen Työn Liiton puolesta. Aarikka Kuusinen on valmistettu kotimaisesta vaahterasta, ja sopii saumattomasti puupalloelementtinsä vuoksi esimerkiksi Aarikan kuninkaallisiin kynttilänjalkoihin. Aarikan leikittelevä ja sisukas suunnittelutapa heijastuu myös Kuusisessa, ja sen miltei lelumainen ulkokuori on ihana lisä joulupöydän kattauksiin. Aarikka Kuusinen sopii mitä mainioimmin lahjaksi suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai omaan joulukoristekokoelmaasi. Korista joulun odotustasi Aarikka tuotteilla, ja tee Kuusisesta jouluisen kotisi sydän tai ilahduta ystävääsi laadukkaalla lahjalla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä