Aarikka Linna

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Mahtipontinen ja lämmin - sellaiseksi kuvataan kotoisaa Aarikka Linna kynttilänjalkaa. Tämä tulen kotipesä haastaa kodin suoria linjoja ja tuo sisutukseen täyteläistä muotoa pyöreydellään ja hauskuudellaan. Aarikan tuotteissa toistuva jo klassiseksi muodostunut helmikranssi koristaa myös Linna kynttilänjalkoja loistokkaasti. Aarikka on hurmannut monet suomalaiset yksinkertaisen kauniilla muotoilullaan ja monipuolisuudellaan: Aarikka Linnaa ja muita Aarikka tuotteita voit helposti yhdistellä keskenään tai muihin jo omistamiisi sisustuselementtiehin. Suomalaiseen makuun sopiva Aarikka Linna kynttilänjalka tuo lämpöä, valoa ja kauneutta pimeneviin iltoihin. Sisusta kotisi tunnelmalliseksi ylvään Linnan avulla ja nauti upeista koti-illoista. Halpa Hallin verkkokaupasta tilaat nämä tunnelmanluojat kotiisi kätevästi!

Aarikka on suomalainen, sisustustuotteistaan tunnettu perheyritys, jonka juuret kantavat vuoteen 1954. Pääosin puusta valmistetut pehmeää ja runsasta muotoilua omaavat sisustuselementit huokuvat ajatonta ja seesteistä tyyliä. Aarikkalainen muotoilu, eli skandinaavisen selkeät linjat ja pyöreät muodot sopivat loistavasti lahjaksi ylioppilalle, hääparille tai vaikka ihan hemmottelulahjaksi itselle. Aarikan tuotteita on helppo yhdistellä kodin eri elementteihin, ja muihin Aarikan omiin luomuksiin, sillä sen eri tuotesarjat toistavat brändin omintakeista linjaa. Aarikka on laajasti Suomen kotitalouksissa tunnettu design-tekijä, jonka tyyli jää mieleen. Leikkisästä muotoilusta tunnettu brändi yhdistelee luonnonelementtejä sekä metallia, tuoden tuotteisiin heleyttä, skandinaavisuuden ydintä ja rohkeaa näyttävyyttä. Aarikan tavoite on luoda vahvoja tuotekokonaisuuksia, jotka toimivat vaikuttavina yhdessä tai yksin. Monipuolisuus, yhteneväisyys ja ennenkaikkea hauskuus kuvaavat hyvin Aarikan design-kokoelmia.

Aarikan muotoilukieli mielletään tunnetusti pirteäksi, pehmeäksi ja leikkisäksi. Ympäristöystävällisyys, kotimaisuus ja suomalainen käsityö ovat Aarikan vahvoja arvoja, jotka heijastuvat myös tuotteisiin ja niiden tuotantoon. Suomessa valmistetut Linna kynttilänjalat sorvataan suomalaisesta koivusta, jota koristaa vaahterapuusta veistetyt helmet. Pauliina Aarikan suunnittelema kruunukynttilöiden ykkösvalinta sopii kotisi koristeeksi sesongista ja sisustustyylistä riippumatta. Osta kotiisi skandinaavista tyyliä hehkuva ja katseita kääntävä Aarikka Linna helposti Halpa Hallin valikoimasta tai ilahduta suomalaista käsityötä arvostavaa ystävääsi ihka omalla Linnalla!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä