Aarikka Nuppu

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Nuppu on tunnistettava sekä omintakeinen kotimainen tuotesarja, jonka klassiset linjat osuvat suomalaiseen sielunmaisemaan saumattomasti. Kauniisti irrotettavilla puuhelmikransseilla koristellut Nuppu-sarjan keraamiset tuotteet sopivat kattaukseen kuin kattaukseen, ja sointuvat upeasti muihin Aarikan tuotteisiin tunnistettavalla puuhelmidesignillaan. Aarikka on leikittelevä, sisukas sekä klassisia linjoja vaaliva huippubrändi, jolla on paikka suomalaisen designkentän keskiössä. Halpa Halli pitää Aarikka tuotteet sen vaatimassa arvossa, ja siksi valikoimastamme löytyy Aarikka Nuppu maljakko ja Aarikka Nuppu ruukku, sekä upea Aarikka Nuppu pöytävalaisin muiden ihastuttavien Aarikka tuotteiden lisänä. Yhdistele Nuppu tuotteita kiinnostavasti Aarikan kuninkaallisiin kynttilänjalkoihin ja koriste-esineisiin läpi sesonkien.

Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet yhdistävät mielenkiintoisesti keramiikkaa sekä vaahteraa. Mieleenpainuva Aarikan puuhelmielementti toistuu myös Nuppu-sarjan tuotteissa, joka tekee klassisen kauniista keramiikkaesineestä mielenkiintoisen ja vaikuttavan. Aarikka Nuppu ei ole vain upea sisustuselementti, vaan myös ekologisen sekä tietoisen kuluttajan valinta, sillä kaikki Aarikan Koti-sarjan tuotteet kootaan suomalaisissa työllistymistä tukevissa työkeskuksissa. Aarikka saakin käyttää tuotteissaan Suomalaisen Työn Liiton myöntämää Avainlippu-alkuperämerkintää suuren kotimaisuusasteensa ansiosta. Se jos jokin on jo oiva syy lisätä Aarikka Nuppu oman kotisi kalustukseen osana juhla- tai arkikattauksia!

Nuppu-keramiikka kestää kovemmassakin päivittäiskäytössä, sillä voit laittaa keramiikkatuotteet uuniin, astianpesukoneeseen tai mikroaaltouuniin tarvittaessa. Puuhelmikranssi on helposti poistettavissa pesun tai mahdollisen kuumennuksen yhteydessä, ja pysyy ehjänä sekä kauniina pitkään. Yhdistele Aarikka tuotteita kotisi sisustuksessa vaivatta yhtenäisen, skandinaavisen selkeän puuhelmidesignin ansiosta. Saat nyt Aarikka Nuppu tuotteet kätevästi Halpa Hallin verkkokaupasta!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä