Aarikka Pässi

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Sisukas ja tarmokas – kuin suomalainen! Aarikka Pässi on kotimainen klassikko, joka muistuttaa ihailijaansa suomalaisesta sinnikkyydestä ja periksiantamattomuudesta. Vuonna 1973 Kaija Aarikka inspiroitui eläinhahmoista, ja tällöin puupalloista koottava Pässi sai alkunsa. Aarikka Pässi mukailee Aarikalle ikonista muotoa ja sävyä, ja tämä puusta valmistettu veistos onkin yksi Aarikan lippulaiva ulkomaille. Aarikka Pässi on puhutteleva ja vaikuttava, ja sen arvo on tunnettu Suomen rajojen takanakin. Se ei ole haluttu sisustuselementti vain Kotosuomessa, vaan se on levinnyt pitkin maailmaa mm. Japanin keisarinna Mishikon ja Metallica-yhtyeen jäsenten taidekokoelmiin. Nyt voit saada palasen ylellistä suomalaista suunnitteluhistoriaa suoraa kotiisi Halpa Hallin verkkokaupasta! Pässi pitää arvonsa ja kestää aikaa, ja täyttää tilan kuin tilan jääräpäisellä asenteellaan.

Aarikka Pässi valmistetaan käsin Suomessa, ja sen valmistuksessa yhdistellään mäntyä, vaahteraa ja pyökkiä taidokkaasti ja harmonisesti. Särmikkään Pässin saat monissa eri väreissä, ja ne sopivat myös sesonkeihin. Onko valintasi klassinen Pohjanpässi musta, vai kenties leikittelevämpi ja jouluinen Pikkupässi rosolli? Pässi on saatavilla monessa koossa. Suurin ja vaikuttavin Juhlapässi on varmasti minkä tahansa kodin katseenvangitsija. Aarikka Pässi sopii erinomaisesti myös lahjaksi kotimaista käsityötä arvostavalle ystävälle, ja Aarikan tuotteilla onkin Avainlippu-merkki suuren kotimaisuusasteensa ansiosta. Pässi onkin siis supisuomalainen sisun merkki, joka ei ole vain tyylikäs kodin yksityiskohta, vaan myös ekologisen ja tietoisen kuluttajan valinta.

Aarikan Pässi-sarjaan kuuluu Pikkupässi, Juhlapässi sekä Pohjanpässi, jotka kaikki voit löytää verkkokauppamme valikoimasta useissa, mielikuvituksellisissa väreissä. Pässi mukailee Aarikan omintakeista suunnittelutyötä, ja sen yhdisteleminen muihin Aarikka tuotteisiin on helppoa ikonisen puupalloelementin vuoksi. Luo kiinnostavia ja ajattomia asetelmia, jossa Pikkupässi, Juhlapässi ja Pohjanpässi ovat pääosassa muiden Aarikka puutuotteiden kanssa. Aarikka Pässi ei esiinny vain omana itsenään veistoksissa, vaan voit löytää tämän hauskan hahmon seikkailemassa muissa Aarikka tuotteissa, kuten Pässi torkkupeitossa, leikkuulaudassa ja tyynynpäälisissä. Tuo kotiisi pala suomalaisen suunnittelutyön historiaa, ja tilaa Aarikka Pässi kotiisi heti!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä