Aarikka Pisara

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Leikkisä ja luonnollinen – sellainen on Aarikka Pisara valaisin. Puun ja pellavan yhteinen sävy luo ylellisen sekä levollisen tunnelman, ja valaisee tilan pehmeästi. Klassisella varjostimella varustettu Pisara pöytävalaisin erottuu joukosta puisella, pisaran muotoisella jalallaan. Saman muodon voit löytää myös muista Aarikka tuotteista, kuten maljakoista, ja Pisara valaisin onkin oiva lisä Aarikka kokoelmaan. Yhdistele siis Aarikka Pisara valaisin muihin Aarikka tuotteisiin nyt puuelementin ansiosta saumattomasti. Aarikalle omintakeinen pehmeä ja vaalea puu tekee Aarikka Pisarasta kauniin sekä ikonisen osan Aarikka tuotesarjaa. Se haastaa kulmikkaat ja suorat linjat pyöreydellään ja luonnollisuudellaan. Tuo siis kotiisi pieni pala luontoa ja muodokkuutta Aarikka Pisara valaisimella. Aseta se sivupöydälle tai yöpöydän valoksi. Puun ja pellavan yhteinen sävel luo miltei seesteisen tunnelman suureen ja pieneenkin tilaan.

Aarikka Pisara valaisin valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista, ja sen päävalmistusmateriaaliksi on valittu pehmeä pellava ja kestävä koivu. Aarikka tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne ovatkin suuren kotimaisuusasteensa vuoksi saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin. Ostaessasi Aarikkaa tiedät siis varmasti, että tuotteet ovat kotimaisia sekä laadukkaita! Tuo arkeesi pehmeää loistoa Aarikka Pisara valaisimella, tai osta se lahjaksi suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai päivänsankarille. Aarikka Pisara valaisimessa vallitsee Aarikan ikoninen puuelementti, joka ei jää vierailta huomaamatta. Panosta sisustukseen suomalaisella huippudesignilla, ja tilaa nyt oma Aarikka Pisara valaisimesi Halpa Hallista.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä