Aarikka Prinsessa

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Voi kuinka suloinen! Aarikka Prinsessa kynttilänjalka on osa Aarikan kuninkaallista kynttilänjalkaperhettä, ja tämän perheen pienin sekä suloisin yksilö. Silti se ei jää mahtipontisen perheensä varjoon, vaan on upea lisä kattaukseen kuin kattaukseen yksinkertaisella ja tunnistettavalla muodollaan. Ikoninen puuhelmikranssi koristaa Prinsessan vartta kuin kultainen kruunu kuninkaallisen kutreilla, tehden Prinsessasta tärkeän osan Aarikka tuoteperhettä. Tässä pienessä ja pippurisessa paketissa puu ja metalli yhdistyvät kiinnostavasti sekä huomaamattomasti, luoden klassisen ja suoraviivaisen kokonaisuuden. Näyttävästi sesonkiaikojen mukaan uudistuva Aarikka Prinsessa tuikku sopii niin lahjaksi kuin ikiomaksi, ja se sointuu saumattomasti muihin Aarikka kynttilänjalka tuotteisiin. Tilaa oma Prinsessasi Halpa Hallin verkkokaupasta heti, ja tuo kotiisi pieni pala ylellisyyttä ja lämpöä!

Aarikan historia ulottuu aina vuoteen 1954, jolloin nykyinen suuri designtalo aloitti toimintansa nappikauppana. Perheyrityksenä itsensä suomalaisten tietoisuuteen tuonut Aarikka on tunnettu ikonisesta puuhelmielementistään, jota löytyy myös Prinsessa kynttilänjalasta. Puuhelmikranssi on tunnistettava yksityiskohta suomalaisen suunnittelun leikkikentällä, ja se toistuu Aarikka kynttilänjalka sarjassa tuotteesta toiseen. Aarikka Prinsessan on suunnitellut perustaja Kaija Aarikan tytär Pauliina Aarikka, ja hän jatkaakin ansioitunutta suunnittelutyötä jo toisessa polvessa. Aarikka tuotteet ovat leikitteleviä ja sisukkaita sekä ajattomia. Aarikka pyrkii luomaan vahvoja tuotekokonaisuuksia, jotka ovat vaikuttavia yksin sekä yhdessä – hauskuutta ja leikkiä unohtamatta! Aarikka Prinsessa kynttilänjalka on eloisa ja sävykäs lisä arkeen, juhlaan tai lahjapakettiin.

Aarikka Prinsessa kynttilänjalka valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista, ja sen päävalmistusmateriaaliksi on valikoitunut kestävä suomalainen koivu. Aarikka kynttiläjalka tuotteet valmistetaan Suomessa, ja ne ovatkin suuren kotimaisuusasteensa vuoksi saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkin. Ostaessasi Aarikkaa tiedät siis varmasti, että tuotteet ovat kotimaisia sekä laadukkaita! Tuo arkeen ja juhlaan tunnelmaa Aarikka Prinsessa kynttilänjalalla, ja kerää vaikka koko Aarikka kynttilänjalka sarja! Kuninkaallinen kynttilänjalka-asetelma ei jää varmasti huomaamatta, ja Aarikka Prinsessa tuo herttualliseen seuraan pienen, suloisen piristyksen. Tilaa omasi nyt Halpa Hallista!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä