Aarikka Prinssi

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka tuo palan ylellisyyttä kotiisi kuninkaallisella kynttilänjalkasarjallaan, johon kuuluu myös upea Aarikka Prinssi. Tämä Pauliina Aarikan suunnittelema klassikko mukailee Aarikan skandinaavisen klassista tyyliä yhdistäen luonnonmateriaaleja, ja tietysti Aarikalle ominaisen puuhelmikranssin. Tämä kranssi on kuin kruunu pohjoisen prinssin päässä, ja sopii näin ollen saumattomasti muihin Aarikka tuotteisiin kattauksissa sekä kodin sisustuksessa vuodenajasta toiseen. Aarikka tuotteet, kuten Prinssikin, valmistetaan Suomessa käsityönä, ja Aarikalle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton puolesta Avainlippu-merkintä sen suuren kotimaisuusasteen ansiosta. Aarikka Prinssi kynttilänjalka on siis taatusti kotimaisen pohjolan tuotos, joka on arvokas osa suomalaista designtyötä.

Aarikan leikittelevä ja hauska suunnittelu näkyy Prinssi kynttilänjalan luonnollisissa muodoissa ja elementeissä. Ikonisten puuhelmien pyöreä muoto toistuu myös jalkaosassa, ja muodostaa näin yhtenäisen, pehmeän ulkomuodon. Suomalainen koivu kohtaa metallin kiinnostavasti ja Aarikalle tyypilliseen tapaan, tehden kynttilänjalasta helppokäyttöisen sekä tyylikkään arkeen ja juhlaan. Aarikka Prinssin voi saumattomasti yhdistellä erilaisiin elementteihin, ja sopiikin näin kokoelmaan kuin kokoelmaan. Siksi se on oiva lahja esimerkiksi pikkuprinssille tai vasta valmistuneelle, ja on varmasti ekologinen sekä suomalainen lahjavalinta. Aarikka Prinssi on yksi Aarikan suosituimmista tuotteista, ja saat sen Halpa Hallista nyt useassa, ihanassa värissä. Valitsetpa sitten klassisen valkoisen tai ylellisen kullan, saat nämä ja monet muut värit suoraan verkkokaupastamme.

Aarikka Prinssi sopii lämpökynttilälle ja pöytäkynttilälle, jonka halkaisija on enintään 5cm. Se sointuu yhteen muiden Aarikka kynttiläjalka tuotteiden kanssa, ja voitkin kerätä koko kuninkaallisen perheen koristamaan kotiasi! Se on helppo puhdistaa kätevän metalliosan ansiosta, ja kestää käyttöä pitkäänkin. Tuo arkeen ja juhlaan tunnelmaa Aarikka Prinssi kynttilänjalalla, ja kerää vaikka koko Aarikka kynttilänjalka sarja!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä