Aarikka Puisto

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Pirteä ja helmeilevän kaunis Aarikka Puisto tuo arjen ja juhlatilaisuuksien tarjoiluhetkiin kaivattua leikkisyyttä ja tyyliä. Ruostumaton teräs ja pehmeän pyöreät muodot luovat kiinnostavan kokonaisuuden Puisto-sarjaan, joka kantaa ylväästi Aarikan tavaramerkkiä: ympäristöystävällisten materiaalien ja omaperäisen muotoilun yhdistelmää. Pehmeyttä tuova helmellinen puuelementti Aarikka Puistossa tasapainoittaa teräksen tuomaa kovuutta ja piristää pöydässä muuten niin simppeliä ja suoraviivaista muotoilua. Monista alkuperäisistä Aarikka Puiston tuotteista on nyt myös saatavilla kokonaan ruostumattomasta teräksestä tehdyt versiot, jotka kestävät pesukonepesua. Helmiominaisuuden ansiosta Puiston keittiövälineet ovat helposti yhdisteltävissä myös muiden Aarikan sisustuselementtien kanssa, kuten kynttilänjalkojen ja maljakoiden. Säväytä rohkealla, mutta seesteisellä muotoilulla ja kattaa pöytäsi koristeelliseksi Aarikan Puisto -keittiövälineillä. Helmelliset Aarikan design-tuotteet tilaat nopeasti Halpa Hallin verkkokaupasta!

Vuonna 1954 perustettu Aarikka on suomalainen designbrändi, jonka puiset helmielementit ovat tulleet tutuiksi suomalaisille jo kautta vuosien. Aarikka tuotteet valmistetaan valtaosin Suomessa, ja elementeissä halutaan hyödyntää Suomen metsille tyypillisiä puulajeja, kuten vaahteraa, koivua ja saarnia. Aarikan käyttämä värimaailma on hyvin hillitty ja rauhallinen, joka mahdollistaa tuotteiden yhdistelyn, säilyttäen kuitenkin yhtenäisen ja harmonisen kokonaisuuden. Aarikka Puisto ja muut Aarikka tuotteet sopivat siis sisutukseen kuin sisustukseen. Juhlapöytään Aarikka Puisto kakkulapio sointuu kauniisti esimerkiksi Kuningatar kakkuvadin kanssa, tai Aarikka Puisto salaattiottimet ovat kuin tehty käytettäväksi Nuppu-salaattikulhon kanssa.

Aarikka Puistoa on saatavilla kauniin kuultovalkeana, mustana tai ihanan jouluisen punaisena. Kokonaan teräksinen Puisto-kokoelma tarjoaa klassisempaa kattausta arkeen tai juhlaan. Arkea piristät esimerkiksi Aarikka Puisto juustohöylällä ja designmuotoilun tuomaa luksusta voit nauttia halutessasi vaikka joka päivä! Halpa Hallilta voit nyt tilata leikkisät Aarikka Puisto-tuotteet itselle tai lahjaksi. 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä