Aarikka Pupu

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Pupu ja Aarikka Pupunen ovat suloisia pääsiäisen pieniä piristyksiä, jotka ovat valmistettu kokonaan suomalaisesta puusta. Pupu sekä Pupunen ovat itse Kaija Aarikan käsialaa vuodelta 1987, ja ovatkin jääneet Aarikan mallistoon suosittuina pääsiäiskoristeina. Aarikka Pupu ei kuitenkaan ole koriste vain pääsiäiselle, sillä se ilahduttaa söpöydellään ympäri vuoden kattauksissa ja asetelmissa neutraalin ja klassisen ulkomuotonsa ansiosta. Se jäljittelee Aarikalle ikonista pyöreää muotoa puupalloelementeillään, ja onkin näin ollen tunnistettavasti Aarikkaa! Yhdistele monen värisiä Aarikka Pupu ja Aarikka Pupunen koriste-esineitä toisiinsa, ja ihastuta vieraitasi suloisella pupuasetelmalla. Tilaa oma Pupusi nyt Halpa Hallin verkkokaupasta! Valikoimassa toistaankin ihanampia värejä, jotka sopivat mihin tahansa sisustukseen saumattomasti neutraalien ja hillittyjen väriensä ansiosta.

Aarikka Pupu on valmistettu käsityönä Suomessa, kotimaisista materiaaleista. Sen pyöreissä muodoissa näkyy puun vuosirenkaat mielenkiintoisesti, tehden jokaisesta Pupusta sekä Pupusesta oman persoonansa. Aarikka tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki Suomalaisen Työn Liiton puolesta suuren kotimaisuusasteensa ansiosta, joten ostaessasi Aarikkaa tiedät varmasti ostavasi ekologista sekä kotimaista. Yhdistele Aarikka Pupu sekä Pupunen helposti muihin sisustuselementteihin, sillä sen yksinkertaisuus sopii mihin tahansa sisustukseen! Siksi se on myös oiva lahja suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai vaikka päivänsankarille. Saat Aarikka Pupu ja Pupunen koriste-esineet monessa värissä Halpa Hallin verkkokaupasta. Tuo kotiisi pieni pala suloista, suomalaista, ikonista designia!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä