Aarikka Reitti

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikan Reitti on puuhelmillä koristeltu upea, kiinnostava ja ikoninen kattovalaisin, joka vangitsee ihailijansa kauneudellaan. Aarikan 60-vuotisjuhlanäyttelyyn suunniteltu Reitti valaisin on jäänyt Aarikan eläväksi klassikoksi. Katonrajasta kosketusetäisyydelle kulkeva Reitti muodostuu Aarikan ikonisista puuhelmistä, ja lumoaa pyöreydellään. Voit kiinnittää Aarikka Reitin kattoon mitä mielikuvituksellisimmin tavoin, ja yhdistellä eri värejä luomaan kauniin kokonaisuuden. Omintakeinen puupalloelementti on helposti yhdisteltävissä muihin Aarikka tuotteisiin, ja voitkin leikitellä sisustuksessa Aarikan ikonisilla, pyöreillä muodoilla kattovalaisimesta koriste-esineisiin. Aarikan kanssa vain taivas on rajana – tai Reitin tapauksessa katto! Voit kiinnittää sen helposti kattoon ja tehdä omainlaisesi asetelman sen pitkästä varresta. Nyt saat Aarikka Reitti kattovalaisimen Halpa Hallin valikoimasta monessa, ihastuttavassa värissä. Valitse sinulle sopivin ja tilaa heti!

Aarikka on suomalainen, sisustustuotteisiin erikoistunut perheyritys, jonka tunnistettava ja ainutlaatuinen design on tunnettu suomalaiskodeissa sekä maailmalla jo vuodesta 1954. Pääosin puusta valmistetut sisustuselementit ovat klassisia ja ajattomia, ja puhkuvat suomalaisen suunnittelutyön historiaa. Ikoniset puuhelmet sekä pyöreys toistuvat Suomessa valmistetuissa klassisissa esineissä, ja tekevät niistä helposti tunnistettavia. Myös Aarikka Reitti kattovalaisin vaalii näitä arvoja ja lähtökohtia. Se on omintakeista Aarikkaa, ja yhdistelee hauskasti kotimaista puuta sekä metallia. Aarikka tuotteiden kotimaisuusaste onkin korkea, ja Suomessa käsityönä valmistetuille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Ostaessasi Aarikkaa tiedät siis varmasti tuotteiden olevan laadukkaita sekä ekologisia kotimaisuuden lisäksi! Aarikka Reitti sopii mainiosti tilaan kuin tilaan tuomaan valoa ja lämpöä, ja voit sen yksinkertaisuuden ansiosta ostaa sen vaikka lahjaksi suomalaista käsityötä arvostavalle läheisellesi. Sen pyöreä, kiinnostava suunnittelu ja hillitty väritys sointuu erilaisiin kohteisiin vaivatta. Aarikka Reitti kattovalaisimessa on kangaspäällysteinen johto, jonka pituus on kolme metriä. Valaisimeen sopii parhaiten pallomainen, 18 W halogeenilamppu. Tilaa omasi heti!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä