Aarikka Ruustinna

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aarikka Ruustinna on Aarikan kuninkaalliseen sarjaan kuuluva kynttilänjalka, jonka läsnäolo tilassa kuin tilassa huomataan varmasti! Tuo kotiisi pala ylellisyyttä Ruustinna kynttiläjalalla, jonka ikoninen, Aarikan henkeä uhkuva muotoilu sekä omintakeinen puuhelmikranssi ovat osa suomalaista huippudesignkenttää. Aarikan kynttilänjalat ovat tunnistettavia ja haluttuja yksityiskohtia sisustuksessa, ja ne sopivat klassisen värityksensä sekä puisten elementtiensä ansiosta kotiin kuin kotiin. Aarikka tunnistetaan juuri puisista palloista, ja löydät niitä myös Ruustinnan kauniista varresta. Voit siis yhdistellä Aarikka Ruustinnan saumattomasti muihin Aarikka tuotteisiin, ja ne kestävät katsetta sekä aikaa. Aarikka Ruustinna kynttilänjalan lisäksi Ruustinnan henki toistuu myös Aarikka Ruustinna lyhdyssä. Se on soma pieni lyhty, johon asetat tuikkukynttilän tuomaan heleää valoa ja lämpöä pimeisiin iltoihin. Saat nyt Ruustinna kynttilänjalan sekä Ruustinna lyhdyn ihastuttavissa väreissä Halpa Hallin verkkokaupasta – tilaa heti!

Suuren kotimaisuusasteensa ansiosta Aarikka tuotteille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton toimesta Avainlippu-merkki. Ostaessasi Aarikkaa tiedät tuotteiden olevan varmasti ekologisia sekä kotimaisia. Aarikka Ruustinna kynttilänjalat valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista, ja Ruustinnan varresta löydät suomalaista koivua sekä vaahteraa. Kynttilänjalassa metalli ja puu sointuvat yhteen täydellisesti, ja tekevät Aarikka Ruustinnasta toimivan kokonaisuuden pöytäkynttilöille. Sen luonnolliset ja hillityt värivaihtoehdot sopivat sisutukseen kuin sisustukseen, ja tämän vuoksi Ruustinna on myös oiva lahjavalinta suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai päivänsankarille. Aarikka Ruustinnan on suunnitellut Kaija Aarikan tytär Pauliina Aarikka, ja se jatkaakin Aarikan arvokkaiden kynttilänjalkojen perinnettä klassisella ja tunnistettavalla designillaan. Myös Aarikka Ruustinna lyhty sopii kynttilänjalkojen kaveriksi kattauksiin ja asetelmiin, sillä sen puupalloelementti toistuu myös kuninkaallisissa kynttilänjaloissa. Rakenna siis mielenkiintoisia kokonaisuuksia yhteensopivilla Aarikka tuotteilla, ja nosta Ruustinna kotisi kruunuksi!

Aarikka Ruustinna kynttilänjalkaan sopii pöytäkynttilä, jonka halkaisija on enintään 10cm. Sen yksinkertaisen metalliosan ansiosta Ruustinna on helppo pitää puhtaana, ja se kestää aikaa ilahduttaen katsojaansa vuodesta toiseen. Ruustinna on lämminhenkinen ja kauniin linjakas, miltei pehmeä osa ajatonta Aarikka tuoteperhettä. Se ottaa tilansa sisarustensa keskuudessa jykevyydellään, ja sopii leikittelevään sekä klassiseenkin sisustukseen. Värivaihtoehtoina Aarikka Ruustinnassa on puhdas luonnonvalkoinen, lakattu puu sekä mystinen musta. Tilaa nyt suosikkivärisi Halpa Hallin verkkokaupasta, ja höystä kattauksiasi suomalaisella sisulla!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä