Aarikka Tontut

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Kun puu kohtaa kansantarun. Supersuositut Aarikka tontut sopivat sesonkiin kuin sesonkiin! Suloiset tontut eivät ole vain joulun koristeeksi, vaan tuovat iloa myös kesäiseen saunaan tai keväiselle ikkunalaudalle. Ekologisesti valmistetut, puiset tontut ovat yksi Aarikan suosituimmista tuotteista, ja jokaisella eri tontulla on oma persoonallisuus sekä paikkansa suomalaisessa kulttuurissa. Jokainen puu on erilainen, ja niin ovat myös Aarikka tontutkin. Saunatonttu rakastaa saunoa, lahjatonttu lahjoa ja Tonttu Sievänen on niin kovin sievä ja tyylitietoinen – juuri sellainen, kuin Aarikkakin!

Jo vuodesta 1954 toiminut Aarikka on suomalainen, omintakeinen designtalo, jonka tunnistettava, skandinaavisen klassinen tyyli on löytänyt tiensä suomalaisten sydämiin vuosikymmenten aikana. Leikittelevä ja sisukas Aarikka yhdistää puuta ja muita luonnonmateriaaleja saumattomasti yhteen, muodostaen tunnistettavan ja rakastetun ilmeen sisustus- ja käyttötavaroissaan. Aarikan perustaja Kaija Aarikka suunnitteli ensimmäisen tontun jo 80-luvulla, jonka jälkeen ne ovat levinneet pitkin maailmaa tuomaa iloa! Aarikka tontut sopivat mainiosti lahjapakettiin tai omalle ikkunalaudallesi, arjen keskelle luomaan juhlatunnelmaa. Ne sointuvat klassisten linjojensa ja puisten elementtiensä ansiosta muihin upeisiin Aarikka tuotteisiin. Yhdistele joulupöydän kattauksissasi tonttuja ja kuninkaallisia, puisia kynttilänjalkoja kauniiden, keraamisten maljakkojen kanssa. Aarikka ei tunne luovuuden rajoja, joten voit heittäytyä tonttujen matkaan ennakkoluulottomasti. 

Tilaa nyt oma tonttuperheesi Halpa Hallista! Puisten tonttujen lisäksi valikoimasta löytyy pehmeä tonttukoriste monessa koossa, sekä erilaisia puisia hahmoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Osta viemiseksi mökille tai ylioppilaalle lahjaksi. Aarikka saunatonttu tuo pala ylellisyyttä saunan pukeutumistilaan ja arkistenkin kattauksien keskelle. Tuo Aarikka tontut osaksi hauskaa arkea, ja tilaa omasi nyt!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä