Aarikka Tsaaritar

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Jylhä, näyttävä ja keisarillinen – sellainen on Aarikka Tsaaritar kynttilänjalka. Ylvääseen Aarikka kynttilänjalka sarjaan kuuluva Tsaaritar on kynttilänjaloista jykevin, ja se vahtii ylhäältä perheensä loistoa asetelmissa ja kattauksissa. Aarikalle ikonisen puuhelmielementtinsä sekä pyöreiden muotojensa ansiosta Aarikka Tsaaritar sopii osaksi Aarikka tuoteperhettä saumattomasti. Sen pyöreät, leikittelevät muodot poikkeavat valtavirrasta, ja tekevät Aarikka Tsaarittaresta valtavan katseenvangitsijan. Kerää koko kynttilänjalkaperhe ja yhdistele Tsaaritar muiden kuninkaallisten Aarikka kynttilänjalkojen kanssa upeaksi kokonaisuudeksi. Tsaaritar on itse Kaija Aarikan suunnittelema, ja on täten taatusti osa Aarikan tuotannon ydintä. Löydät Halpa Hallin valikoimasta Aarikka Tsaarittaren lisäksi myös muut Aarikka kynttilänjalka tuotteet edulliseen hintaan!

Aarikka Tsaaritar kynttilänjalka valmistetaan Suomessa, suomalaisella käsityöllä ja kotimaisista materiaaleista. Tsaarittaressa on käytetty koivua sekä vaahteraa, ja sen ikoninen puuhelmikranssi koristaa kauniisti muotoiltua vartta Aarikalle tyypilliseen tapaan neljästä kohtaa. Aarikka Tsaaritar on varmasti ekologinen sekä kotimainen valinta sisustuksen kuin sisustuksen mahtipontiseksi kruunuksi, ja se on oiva lahja päivänsankarille tai suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle. Klassisen muotonsa sekä neutraalien, hallittujen värivaihtoehtojen ansiosta sitä on helppo yhdistellä muihin kodin koristeisiin sekä tekstiileihin. Aarikka tuotteet ovat tunnettuja puupalloelementistään, ja tämä yksityiskohta toistuu myös Tsaaritar kynttilänjalassa. Sen ansiosta Aarikka tuotteet ovat tunnistettavasti samaa sarjaa, ja niiden arvo tunnetaan. Aarikka Tsaaritar kääntää huomion itseensä upealla designillaan, ja taatusti kruunaa kotisi sisustuksen!

Aarikka on jo vuodesta 1954 suunnitellut leikitteleviä ja hauskoja tuotteita piristämään suomalaisten arkea. Taitavasti luonnonmateriaaleja, metallia ja puuta yhdistelevä muodokas Aarikka Tsaaritar sopii pöytäkynttilöille, joiden halkaisija on enintään 10cm. Saat siis aseteltua siihen suuremmatkin kynttilät, ja kätevän metalliosan ansiosta se on helppo pitää puhtaana. Valikoimaista löytyy Aarikka Tsaaritar luonnonvalkoinen, Aarikka Tsaaritar musta sekä Aarikka Tsaaritar lakattu puu. Aarikka Tsaarittaren kaikki värit ovat klassisen kauniita ja sointuvat skandinaaviseen sisustustyyliin mutkattomasti. Osta Aarikka Tsaaritar kynttilänjalka nyt verkkokaupastamme itsellesi, tai tilaa se lahjaksi läheiselle!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä