Aarikka Valopallo

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Tuo pala satumaista talvea kotiisi Aarikka Valopallo pöytävalaisimella! Tämä lumilyhtyä muistuttava valaisin on ihastuttava katseenvangitsija puisten, Aarikan ikonisten puupalloelementtien ansiosta. Luonnollisuutta vaaliva ja sitä myötäilevä Aarikka Valopallo koostuu pyöreistä puuhelmistä ja valaisee tilan kuin tilan tunnelmallisesti sekä pehmeän autenttisesti – kuin oikea lumilyhty hohtavalla hangella! Aarikka Valopallo on Aamu Songin sekä Johan Olinin suunnittelema upea kokonaisuus, joka huokuu todellista Aarikan henkeä sen tunnistettavilla, pyöreillä muodoilla. Valopallo valaisin esiteltiin Aarikan 60-vuotisjuhlanäyttelyssä, ja yleisö ihastui sen mielenkiintoiseen ja luonnolliseen ilmeeseen. Suuren suosion vuoksi se otettiin tuotantoon, ja voit nyt saada sen omaksesi suoraa Halpa Hallin verkkokaupasta! Aarikka Valopallo valaisin sopii tuomaan tunnelmavalaistusta yöpöydälle, kirjahyllyyn tai lipaston päälle, ja se huomataan varmasti. Valopallo vangitsee katseen ja herättää kysymyksiä.

Aarikka Valopallo pöytävalaisin haastaa valtavirtaista muotoilua leikittelevällä ja hauskalla designillaan, joka on saanut inspiraationsa suoraa lumesta. Valopalloa ei välttämättä heti edes tunnistaisi valaisimeksi, vaan sitä voisi luulla kiinnostavaksi koriste-esineeksi. Sen puiset palloelementit ovat klassista Aarikkaa, ja sopii siis muihin Aarikka tuotteisiin saumattomasti sisustuksessa. Yhdistele Aarikka Valopallo valaisin Aarikan maljakoihin ja kynttilänjalkoihin asetelmissasi ja luo kiinnostavia kokonaisuuksia pyöreistä muodoista. Valopallo valaisimen väritys on luonnollinen puu, ja sen palloelementeissä näkyy tyylikkäästi puun vuosirenkaiden kaaret, ja jokainen valaisin on oma persoonallinen kokonaisuus puun elävyyden ansioista. Hanki siis kotiisi upea ja ainutlaatuinen pala suomalaista designtyötä, ja tilaa Aarikka Valopallo pöytävalaisin nyt Halpa Hallista.

Aarikka tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä, ja suuren kotimaisuusasteensa ansiosta tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki Suomalaisen Työn Liiton puolesta. Aarikka Valopallo on siis myös mainio lahja suomalaista käsityötä arvostavalle läheiselle tai ystävälle. Aarikka Valopallo valaisimen johto on kangaspäällysteinen ja täten kestävä, ja toimii puun luonnollisena jatkumona. Valopallo pöytävalaisimeen sopii parhaiten 4W LED-lamppu.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä