Amalthian kivettömät Kalamata-oliivit ovat maukkaita kreikkalaisia luonnostaan tummia oliiveja. Oliivit saavat tumman värinsä siitä, kun ne saavat olla puussa kypsymiseen asti. Kalamata-oliivi on koostumukseltaan pehmeä. Oliiveja voi käyttää mm. salaateissa, pizzan päällä ja pataruoissa. Marinoi tuoreilla yrteillä ja kreikkalaisella oliiviöljyllä ja nauti hyvässä seurassa meze-pöydän ääressä.
Amalthian kivettömät Kalamata-oliivit ovat maukkaita kreikkalaisia luonnostaan tummia oliiveja. Oliivit saavat tumman värinsä siitä, kun ne saavat olla puussa kypsymiseen asti. Kalamata-oliivi on koostumukseltaan pehmeä. Oliiveja voi käyttää mm. salaateissa, pizzan päällä ja pataruoissa. Marinoi tuoreilla yrteillä ja kreikkalaisella oliiviöljyllä ja nauti hyvässä seurassa meze-pöydän ääressä.
Amalthian kivettömät Kalamata-oliivit ovat maukkaita kreikkalaisia luonnostaan tummia oliiveja. Nauti salaateissa, pizzan päällä tai sellaisenaan.
Kalamata-oliivi, vesi, suola, etikka. Saattaa sisältää kiviä tai kivenpalasia.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Hiilihydraattia noin 1.4 g
Energiasisältö noin 278 kcal
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon Vähemmän kuin (<) 0.5 g
Suola noin 4.25 g
Proteiinia noin 1.7 g
Ravintokuitua noin 2.8 g
Rasvaa noin 29.5 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 2.76 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.