Moomin Arabia

Moomin Arabia

Muumi-hahmon moninaiset seikkailut ikuistettuna arjen jokaiseen hetkeen. Tarinoita kahvihetkeen, sisältöjä ruokapöytään. Lahjoina ovat mitä iloisin yllätys. Tove Janssonin Muumit ovat osa suomalaista arkea.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Arabia muumimukit ja muut Arabian muumituotteet löydät edullisesti HalpaHallin verkkokaupasta. Muumimuki on ehdottomasti tunnetuin ja rakastetuin astia, joita löytyy useimmista suomalaisista kodeista. Uudet muumimukit löydät ensimmäiseksi verkkokaupastamme ja voit tilata muumimukin nopeasti kotiisi ihasteltavaksi. Mukien lisäksi Muumi-astiasto on laajentunut, ja valikoimaan kuuluu nykyään lautasia, laseja, erilaisia kannuja sekä kulhoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Omaperäisen leiman astioille antaa niiden vaihteleva kuvitus. Kaikkien Muumi-tuotteiden kuvitukset ovat pääasiassa Tove Slotten suunnittelemia Muumi-tarinoissa esiintyviä satuhahmoja HalpaHallin valikoimasta löydä monipuolisesti erilaisia muumituotteita. Kattaukseen saat meiltä muumilautaset, muumikulhot, -lasit, -kaatimet ja kannut. Arabian Muumi-tuotteet ovat erinomaisia lahjoja valmistuneille, syntymäpäiväsankareille tai uuteen kotiin muuttaneille. Yhdistä kokonaisuudeksi esimerkiksi Muumi-lautanen, Muumi-kulho sekä Muumi-muki tai -lasi. Kun Tove Jansson loi rakastamamme Muumi-hahmon, hänellä ei ollut tietoakaan siitä, kuinka suuren suosion sarja saisi maailmanlaajuisesti. Tove Janssonin rakastetut Muumit ovat löytäneet tiensä paitsi ihmisten sydämiin, myös Arabian astioihin. Arabia-yhteistyön kautta Muumit ovat tulleet osaksi suomalaista kotia ja sisustusta. Ensimmäiset Muumi-astiat valmistettiin 1950-luvulla. Uudet muumit löydät HalpaHallin verkkokaupasta. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä