Back to Top

Muumi

Muumi

Muumi-hahmon moninaiset seikkailut ikuistettuna arjen jokaiseen hetkeen. Tarinoita kahvihetkeen, sisältöjä ruokapöytään. Lahjoina ovat mitä iloisin yllätys. Tove Janssonin Muumit ovat osa suomalaista arkea.

Rajaa tuotteita
Suodata:
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Osta Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Osta Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Kun Tove Jansson loi rakastamamme Muumi-hahmon, hänellä ei ollut tietoakaan siitä, kuinka suuren suosion sarja saisi maailmanlaajuisesti. Tove Janssonin rakastetut Muumit ovat löytäneet tiensä paitsi ihmisten sydämiin, myös Arabian astioihin. Arabia-yhteistyön kautta Muumit ovat tulleet osaksi suomalaista kotia ja sisustusta. Ensimmäiset Muumi-astiat valmistettiin 1950-luvulla. Tunnetuin astia on ehdottomasti Muumi-muki, joita löytyy jokaisesta suomalaisesta kodista vähintään yksi. Mukien lisäksi Muumi-astiasto on laajentunut, ja valikoimaan kuuluu nykyään lautasia, laseja, erilaisia kannuja sekä kulhoja niin lapsille kuin aikuisillekin. Omaperäisen leiman astioille antaa niiden vaihteleva kuvitus. Kaikkien Muumi-tuotteiden kuvitukset ovat pääasiassa Tove Slotten suunnittelemia Muumi-tarinoissa esiintyviä satuhahmoja. Astioiden kuvat ovat alun perin Tove ja Lars Janssonin piirroksia, joita Slotte on täydentänyt ja sovittanut astioihin sopiviksi. Slotte on myös tarvittaessa piirtänyt kuviin lisää hahmoja. HalpaHallin valikoimasta löydä monipuolisesti erilaisia Muumi-tuotteita. Kattaukseen saat meiltä Muumi-lautaset, -kulhot, -lasit, -kaatimet ja -kannut. Jos haluat koristeellisempia säilytyspurkkeja kotikeittiöösi, löydät meiltä sopivat Muumi-purkit tarpeeseen kuin tarpeeseen. Arabian Muumi-tuotteet ovat erinomaisia lahjoja valmistuneille, syntymäpäiväsankareille tai uuteen kotiin muuttaneille. Yhdistä kokonaisuudeksi esimerkiksi Muumi-lautanen, Muumi-kulho sekä Muumi-muki tai -lasi. Tutustu valikoimaan!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä