Sunnuntai

Sunnuntai

Aurinkoisen keltaiset Arabia Sunnuntai -astiat tuovat väriä keittiöön ja kattaukseen. 70-luvun henki näkyy Sunnuntai-astiasarjassa. Ihastuttavan pehmeä kukkainen kuviointi on helppo yhdistää muihin Arabian astiasarjoihin.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Arabia Sunnuntai – väriä viikon jokaiseen päivään

Arabian Sunnuntai-astiat piristävät värillään jokaisen arkipäivän kattausta. Sunnuntai-astiasarjaan kuuluvat lautaset, mukit, kulhot ja kupit sopivat yhtä lailla kahvihetken kattaukseen kuin vaikkapa sunnuntaiaamupäivän hitaaseen brunssiin. Birger Kaipiainen suunnitteli Sunnuntai-astioiden kuvion vuonna 1971. Tuolloin astiasarja oli vain muutaman vuoden myynnissä. Sunnuntai sai uuden elämän Arabian tuodessa astiasarjan uudelleen myyntiin. Retrohenkinen kukkaa tai aurinkoa muistuttava kuvio koristaa Sunnuntai-astiastoa. Luontoaiheet, erityisesti kukat, ovatkin tyypillisiä Kaipiaisen töissä. Arabian Sunnuntai-astioissa käytetyn koristelun alkuperäinen nimitys oli sunnuntaiaamu.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä