A-luokan lihansyöjien suosikin, lihaisan Wilhelmin maun kruunaa valkosipuli ja sinihomejuusto. Tämä herkku maistuu sellaisenaan grillattuna tai uunissa valmistettuna. Tai kokeile paistaa kiuaspussissa saunomisen aikana.
A-luokan lihansyöjien suosikin, lihaisan Wilhelmin maun kruunaa valkosipuli ja sinihomejuusto. Tämä herkku maistuu sellaisenaan grillattuna tai uunissa valmistettuna. Tai kokeile paistaa kiuaspussissa saunomisen aikana.
viljaporsaanliha, vesi, SINIHOMEJUUSTO (5 %), silava, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 1412, E 450), valkosipuli (0,5 %), hapettumisenestoaine E 301, dekstroosi, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 1166 kJ
Proteiinia noin 13 g
Hiilihydraattia noin 0.6 g
Hiilihydraattia, josta laktoosia noin 0 g
Suola noin 2 g
Rasvaa noin 25 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 9.6 g
Ravintokuitua noin 0 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0.1 g
K noin 175 mg
P noin 142 mg
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.