Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatejauhe valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatejauhetta turvotetaan ensin nesteessä, minkä jälkeen se kuumennteaan ja lisätään hyydytettävään massaan. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatejauhe valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatejauhetta turvotetaan ensin nesteessä, minkä jälkeen se kuumennteaan ja lisätään hyydytettävään massaan. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
Liivate on yleisimmin käytetty hyytelöimisaine. Dr. Oetker liivatejauhe valmistetaan sian nahan sidekudoksesta. Liivatejauhetta turvotetaan ensin nesteessä, minkä jälkeen se kuumennteaan ja lisätään hyydytettävään massaan. Liivatteen hyytyminen kestää noin 4 tuntia jääkaapissa ja hyytelö muuttuu kovemmaksi ajan myötä.
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml)
Energiasisältö noin 358 kcal
Suola noin 0.38 g
Proteiinia noin 86 g
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon noin 0.5 g
Hiilihydraattia noin 0.5 g
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0 g
Rasvaa noin 0 g
Saatavuustilanne myymälöissä voi vaihdella nopeastikin. Tarkka saatavuus pystytään todentamaan vain paikan päällä. Ale-hintaisia tuotteita ei ole mahdollista varata.