Aino Aalto

Aino Aalto -lasit ovat suomalaisten kotien kiistaton klassikko. Käytännölliseksi suunniteltu lasisarja on Aino Aallon tunnetuimpia töitä. Iittalan Aino Aalto -laseja on saatavilla useissa eri väreissä ja kahdessa eri koossa. Aino Aalto -sarjan kulhoilla, lautasilla ja juomalaseilla katat kauniisti vaikkapa viikonlopun aamiaispöydän.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Aino Aalto -lasit kuuluvat Iittalan kestosuosikkeihin

Iittalan Aino Aalto -lasiastiastosarjaan kuuluu kahden kokoisia juomalaseja, lautasia sekä kulhoja. Aino Aalto -sarjan astioita on saatavilla kirkkaana sekä useissa eri väreissä, kuten vihreänä, sinisenä tai harmaana.

Aino Aalto -lasit ovat saaneet nimensä kuuluisan arkkitehti ja muotoilija Aino Aallon mukaan. Aalto-lasin omaperäinen muoto on saanut inspiraationsa veteen heitetystä kivestä, joka muodostaa renkaita veteen pudotessaan. Kauniin ulkomuodon lisäksi lasin rengasmaisella ulkopinnalla oli alun perin myös käytännöllinen tarkoitus: muotoilu peitti halvan puristelasin epätasaisuudet ja kuplat.

Iittala Aino Aalto -lasisto – kaunista ja käytännöllistä

Aino Aalto -lasit on alun perin otettu tuotantoon vuonna 1932. Sarjan alkuperäinen nimi oli Bölgeblick. Aino Aalto -lasisto lienee Aino Aallon tunnetuin työ ja lasisarja voitti kultamitalin Milanon triennaalissa vuonna 1936.

Aino Aalto -lasit, kulhot sekä lautaset ovat paitsi kauniita, myös käytännöllisiä. Lasit on helppo pinota päällekkäin ja kestävät konepesua ja käyttöä vuodesta toiseen. Lasiastiaston konepesua suositellaan maksimissaan 50 asteessa. Aino Aalto -lasisto valmistetaan nykyään Iittalan lasitehtaalla.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä