Kartio

Iittala Kartio-lasit ovat syntyneet vuonna 1958 tunnetun muotoilija Kaj Franckin luomana. Suunnittelijan näkemys ”väri on ainoa tarvittava koriste”, kuvaa Kartio-lasin yksinkertaista muotokieltä osuvasti.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Iittala Kartio-lasit kuvastavat Kaj Franckin pelkistettyä muotokieltä

Kartio-juomalasit on suunnitellut tunnettu keramiikka- ja lasimuotoilija Kaj Franck. Kartio-lasit ovat Kaj Frankin tunnetuimpia muotoilutöitä. Lasit ovat säilyttäneet suosionsa jo reilusti yli kuudenkymmenen vuoden ajan. Iittalan Kartio-lasit valmistetaan Suomen ainoassa lasitehtaassa Iittalassa.

Iittalan Kartio-lasit ja -kaadin – jokaiseen kattaukseen

Kartio-laseja on saatavilla useissa herkullisissa väreissä ja kahdessa eri koossa. Isompi Kartio-juomalasi on kooltaan 40 cl ja pienempi 21 cl. Kestävästä lasista valmistetut Kartio-lasit sopivat täydellisesti arkikäyttöön tai ovat pelkistetyn kaunis osa juhlavampaakin kattausta. Kartio-laseja on helppo yhdistellä erilaisiin kattauksiin ja astiastoihin. Lasit on myös helppo pinota ja siten ne mahdollistavat optimaalisen tilankäytön pienissä asunnoissa.

Lasien lisäksi Kartio-sarjaa täydentää mutkattoman kaunis Kartio-kaadin. Iittalan yksinkertaisen tyylikäs Kartio-kaadin sopii mainiosti muotoilultaan täydentämään Iittalan astiastoja ja lasistoja.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä