Miranda

Miranda

Kauniit Iittalan Miranda-sarjan kulhot täyttyvät erilaisilla herkuilla kutsuvassa kahvipöydän kattauksessa. Kauniisti valoa taittavia lasikulhoja voi hyödyntää myös kodin erilaisten tilojen sisustuksessa. Kerää koko värisarja monikäyttöisiä Iittalan Miranda -kulhoja.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Iittala Miranda kulhot tuovat metsän värit kotiin

Miranda-kokoelman lasisissa maljoissa on kevyt, lehtimäinen kuviointi. Pehmeät, luonnonläheiset värit tuovat mieleen syksyisen metsän. Sarjaan kuuluu kuusi eriväristä jalallista kulhoa. Voit kerätä itsellesi koko kulhosarjan. Miranda-kulho on myös loistava lahjaidea. Täytä kulho erilaisilla naposteluilla ja yllätä ystäväsi!

Iittalan Miranda -kulhojen muoto on professori Heikki Orvolan käsialaa. Kulhot on alun perin suunniteltu vuonna 1971. Miranda-kulhot on tuotu uudelleen tuotantoon uusien, pehmeämpien värisävyjen kera. Miranda-malja on tehty korkealaatuisesta puristelasista. Kulhon korkeus on 14,5 cm ja leveys 12,25 cm.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä