Joulukattaus

Joulupöytään kuuluu isona osana ruuan lisäksi juhlallinen koristeelliisuus, joka kutsuu syömään ja heijastaa ympärilleen lämmintä tuunnelmaa. Punaisen perinteikästä väriloistoa, modernia luonnonläheisyyttä tai leikkisiä koristevalintoja; niistä on joulupöytä tehty. Joulunaikaan soveltuvia astioita ja keittiönkoristeita ei missää nimessä tarvitse säästää yhtä tilaisuutta varten, sillä niillä voit ilahduttaa omaa tai läheisen arkea pitkin vuoden viimeistä kuukautta. Hyödynnä joulukattauksen elementtejä sisutuksessa, nauti aamukahvisi tai kaakaosi joulumukista ja ympäröi itsesi joulun tuomalla lämmöllä ja tunnelmalla. HalpaHallista löydät kaikki tarvitsemasi!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Joulukattaus yhdistää luovuuden ja perinteet

Joulukattaus on täydellinen tilaisuus heijastaa omaa luovuutta ja samalla kunnioittaa pitkiä perinteitä. Keräämällä ympärillesi kauniita jouluisia astioita ja koristeita, luot tunnelmallisen kattauksen, joka saa vieraasi ihastumaan. Keräsimme suosituimmista joulukattauksen teemoista sinua varten jo valmiita ideoita, joilla voit elävöittää jouluruuan houkuttelevuutta visuaalisella tavalla. Lue vinkit alta ja inspiroidu! 

Punaisesta joulukattauksesta omannäköinen 

Perinteitä haaliva ja rakastava ei pohdi kattauksensa värivalintaa kauan, vaan nojautuu turvallisen punaisen puoleen. Punainen joulukattaus ei suinkaan aina noudata samoja kaavoja: idearikkaimmat kokeilevat rohkeasti kattauksessaan punaisen eri sävyjä, joilla erottuvat edukseen rikkomattaan perinteitä. Innovatiivista, eikö? 

Punaisen väriloiston ei tarvitse tulla kuitenkaan näkyviin vain astioiden kautta. Voit siis halutessasi hyödyntää jo käytössä oleviasi astioita ja koristaa pöytääsi muilla elementeillä, kuten punaisella pöytäliinalla, serveteillä, upealla joulukukalla tai muulla näyttävällä pöytäkoristeella. Vain luovuutesi on rajana. 

Minimalistinen luonnonläheisyys

Tämä joulupöydän teema antaa ruuan puhua puolestaan. Seesteinen ja luonnonläheinen kattaus ottaa inspiraatiota luonnon antimista ja väreistä. Havupuun vihreä, kirkkaan lumihangen valkoisuus ja kaarnassa elävät ruskean eri sävyt nitoutuvat kauniisti joulupöydän teemaväreiksi. 

Kuvittele tämä: Ulkoa tuodut havuoksat koristavat pöydän keskiosaa ja yllättävät vieraan aistit metsäisellä tuoksullaan. Korkeat vahakynttilät havujen välissä rauhoittavat kontrastia lämmöllään ja tunnelmallisuudellaan. Kokonaisuuden viimeistelevät harmoniaa sitovat valkeat joululautaset, jotka kuvastavat talvista lumihankimaisemaa.

Leikkisää joulun taikaa

Joulun yhdessäolo ja ilo välittyvät kattauksen värikkäissä yksityiskohdissa. Joulumukit ja muut talven satumaisuutta kuvastavat jouluastiat ovat pöydän suosikkeja niin juhla, kuin arkikäytössäkin. Etenkin juhlapöytää piristävät heleät värit, jotka sitovat yhteen muuta joulusisustusta. Leikittele siis antaumuksella eri väreillä, muodoilla ja ideoilla. Yllätä vierailijasi satumaisella ja makealla kattauksella!

Joulun tunnelmointia arkeen

Jotta joulu ei kulminoituisi vain yhden illallisen ääreen, fiilistele läpi joulukuun päivien hyödyntäen hankkimiasi jouluastioita. Esimerkiksi niinkin pieni ja edullinen hankinta kuin joulumuki, voi olla se tekijä, joka saa joulufiiliksesi heräämään. Siemailu lämmintä glögiä hauskuutta ja piristystä tuovassa mukissa ilahduttaa sen käyttäjää, sekä parhaimmillaan nostaa pinnalle omia hyviä joulumuistoja. Joulumukilla on myöskin taipumusta nousta osaksi omaa jouluperinnettä: ensimmäiset joulukaakaot tai glögit on pakko päästä nauttimaan omasta mukista, jotta joulufiilistely voi virallisesti alkaa. 

Joulupöydän koristelu ja -kattaus on siis kaikkea tätä: joulumukeja, joululautasia, koristekynttilöitä, hentoja servettejä, ideointia, luovuutta ja erityisesti iloa. Ottamalla joulusta kaiken irti, suuntaa vain HalpaHallin verkkokauppaan tai myymälään ja me avustamme sinua saavuttamaan unohtumattoman joulun täynnä taikaa. 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä