Joulukuusenkoristeet

Mitä kuusi olisikaan ilman koristeita? Joulukuusenkoristeilla taiot havupuusta näyttävän sisustuselementin, joka symboloi joulun iloa, tunnelmallisuutta, toivekkuutta ja yhdessäoloa. Koristeloistossa vain luovuus on rajana: on perinteisiä joulupalloja, huvittelevia jouluisia figuureja, hentoja paperisia kuusenkoristeita ja paljon muuta. Oli kuitenkin valintasi mikä tahansa, meiltä löydät kuusen oksille sopivat koristeet seuraavaan juhlakauteen!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
 1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
 1. Loading....
  {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
  {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
  Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Loistoa kotiin kuusenkoristeilla

Joulukuusen koristeet ovat olennainen osa joulun juhlaa luoden tunnelmallisen ilmapiirin kotiin. Koristelussa tärkeintä ei aina kuitenkaan ole tyylikkyys ja täydellisyys, vaan itse toiminta. Perheen kesken koristeltu kuusi lähentää välejä ja luo muistoja. Koristeilla on myös tapansa kerätä sisällensä muistoja, joita jaetaan lämmöllä seuraavalla kerralla kun kuusenkoristeita otetaan pahvilaatikosta esille. Valtavaa tunnearvoa kantava joulupallo tai muu kuusenkoriste herättää nostalgiaa ja nostaa mieleen elämän suuret muutoskohdat; joulu uudessa kodissa, esikoisen ensimmäinen juhlapyhä tai lapsuudessa koettu ensitapaaminen joulupukin kanssa. 

Joulupallot - nämä suomalaisten kestosuosikeiksi nousseet koristeet joulukuuseen heijastavat upeasti valaisimista tulevia valosäteitä tuoden tilaan kaivattua juhlahumua. Punainen joulupallo yhdistettynä kultaiseen tai hopeaan vaalii perinteistä mielikuvaa joulukuusesta, jonka tyyli on ajaton. Valikoimastamme löydät myös esimerkiksi kauniit lasiset joulupallot monissa herkullisissa väreissä. Herkkä lasi on joulukuusen pallossa harvemmin käytetty elementti kestävyytensä takia kuin muovi, mutta materiaalina lasi tuo kokonaisuuteen modernia otetta ja keveyttä. Klassista tyyliä jatkaa kimaltelevat tähdet ja ripustettavat jääpuikot. Vanhanajan tuntua koristeluun saadaan puisilla ja paperisilla koristeilla, kun taas leikkisää puolta kantavat jouluiset fiigurit, kuten piparkakku-ukot, porot ja tontut. 

Perinteiden vaalimista vai uutta ilmettä koristeluun?

Jokaisella koristelijalla on oma visionsa lopputulemasta: Joissain talouksissa on perinteen lailla tarkoitus saavuttaa samaa tyyliä edustava kuusi vuodesta toiseen, kun taas toisissa talouksissa kuuselta kaivataan innovatiivisuutta ja luovuutta. Tavoittelet kuuseesi sitten perinteistä tai modernimpaa lähestymistapaa, ota huomioon valinnassa seuraavat seikat:

 • Ympäristö: Mitkä värisävyt soveltuvat sisustukseesi? Millaiseen tyylisuuntaan kallistut? Juhlasisustus voi harkituilla koristehankinnoilla tukea omaa sisustusta, mikäli sen ei haluta erottuvan erityisesti edukseen. Tässä tapauksessa neutraalit sävyt ja kimalle ovat usein varma valinta. Lisää kontrastia ympäristölleen haluava kääntyykin perinteikkäämpiin jouluväreihin, kuten punaisen ja vihreän moniin eri sävyihin.    
 • Koristeen muotokieli: Kaipaatko kuuseesi jotain klassisen kaunista ja rauhoittavaa vai värikästä ja persoonallista? Sisustuksestaan tarkkaa huolta pitävä suosii pehmeää muotoilukieltä suoraviivaisten neulasten rinnalla. Myös toistuvat koristeet luovat kuuseen harmonisen ja tasapainoisen kuvan. Lapsiperheissä joulukuusien koristevalinnat perustuvat usein enemmänkin lapsien mieltymyksiin kuin sisutuksen kokonaiskuvan säilyttämiseen. Lapset rakastavat mielenkiintoisia kuusenkoristeita: parhaimmillaan koristeet saavatkin perheen pienemmät ihastelemaan kuusta aivan eri tavalla kuin aikuiset. Roikkuvien ja heiluvien koristeiden lumoava vaikutus voi olla juurikin se tekijä, joka tekee juhlasta lapsille taianomaisen.  
 • Koristeiden runsaus: Vetääkö minimalistinen tyyli puoleensa, vai runsautta hehkuva ja katseita kääntävä lähestymistapa? Kuusi olohuoneessa kerää katseita koristeista huolimatta, sillä onhan se epätyypillinen kasvi sisätiloihin. Koristeiden runsaudella voit kuitenkin säädellä kuusen saamaa huomiota. Erittäin runsas ja jopa täydeltä näyttävä kuusi kerää vierailijoilta pitkiä katseita, ku taas harvakseltaan asetetut koristeet sitovat kuusen helpommin huoneen muun sisustuksen joukkoon.  

Valikoimastamme löydät varmasti omaan tyyliisi sopivat joulukuusen koristeet, jotka ilahduttavat ja asettavat jouluisen ihmemaan kotiisi. Vältä tänä vuonna jouluruuhkat ja tilaa kestävät joulupallot ja muut koristeet tulevalle kuusellesi jo tänään verkosta. 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä