Joulukuuset

Tunnelman luoja, jouluisten lapsuusmuistojen symboli ja uusien perinteiden vastaanottaja - tällaisiksi voidaan joulukuusia kuvailla. HalpaHallin valikoimista löytyvät laadukkaat kestokuuset, jotka koristavat jouluasi taianomaisesti. Oli mielessäsi sitten iso perinteisen vihreä kuusi, modernimpaa suuntausta edustava valkoinen joulukuusi tai siro tekokuusi valmiilla valoilla, löytyy meiltä etsimäsi!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Onko tekojoulukuusi onnistunut investointi tuleville jouluille? 

Joulukuun lähestyessä moni meistä alkaa pohtimaan ikuista kysymystä siitä, onko aito havukuusi parempi vaihtoehto kuin monivuotinen muovikuusi. Osalle valintaan vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten omat tai perheenjäsenten allergiat, mutta suurimmalle osalle kansaa valinnan suuntaa näyttävät omat mieltymykset, arvomaailma, tuttujen suositukset ja yleinen tietämys aiheesta. Me HalpaHallilla haluamme tehdä joulukuusen valinnasta helppoa ja stressitöntä, jotta voit nauttia joulun taianomaisesta ajasta täysillä. Jatka siis lukemista, tutustu aiheeseen sekä valikoimaamme ja tilaa oma näyttävä joulukuusesi kätevästi verkosta!

Metsästä haetun joulukuusen puolestapuhujat vetoavat usein kuusen luonnonkauniiseen ulkomuotoon, huoneen täyttävään havun tuoksuun ja ympäristöystävälliseen hävitykseen. Kuitenkin kuusen hankkiminen voi olla elämäntilanteesta riippuen aikaa vievää, logistisesti hankalaa ja stressaavaa. Kaiken tämän lisäksi, neuloja varistava kuusi vaatii säännöllistä siivoamista ja huolenpitoa.

Tekokuuset, eli muovista valmistetut joulukuuset vuorostaan mukailevat luonnonkuusen tekstuureja ja muotoja, mutta ovat kestävempi vaihtoehto. Kodin paraatipaikalle asennettava muovinen joulukuusi mukautuu omaan käyttötarpeeseen ja tilaan. Ja mikä parasta, stressaaminen sopivasti tuuhean kuusen löytämisestä jää historiaan, sillä tekokuusi tarjoilee silmille täydellisyyttä käytöstä toiseen. Voit jopa viimeistellä rautalankaisten havujen asentoa juuri oman mieltymyksesi ja koristeluidesi mukaan. Autenttiseen kuuseen verrattuna muovi materiaalina tuo jouluun kätevyyttä, helppoutta, ja pitkällä aikavälillä myös säästöä.

Joulusisutuksen ytimessä

Joulukuusi, tämä juhlapyhän lumoavin koriste, joka kerää katseita ja nitoo muun joulusisutuksen ympärilleen on saanut viime vuosina vahvan kilpailijan. Modernin joulusisutuksen suunnannäyttäjä, valkoinen joulukuusi, on herättänyt paljon keskustelua etenkin perinteiden vaalijoissa. Mikä sitten tekee tästä lumisesta joulukuusesta niin suositun?

●     Sisustettavuus: Moderni tyylikkyys ja värisävy, joka sopii kaiken kanssa vetävät sisustusintoilijoita puoleensa. Erinomaisesti skandinaaviseen sisustustyyliin sopiva lumenvalkoinen kuusi luo raikasta kontrastia muihin joulukoristeisiin.

●     Helppohoitoisuus: Varisevat neulaset ja satunnaiset vesilammikot kuusen kastelusta eivät korista lattiaasi, nimittäin tukeva muovikuusi ei paikaltaan itsekseen liikahda eikä tarvitse kastelua.

●     Tunnelmallisuus: Kuka sanoi, ettei valkoisesta koristekuusesta saa tunnelmallista? Sopivilla led-valoilla ja kauniilla kuusenkoristeilla voidaan saada aikaan paljon. Harmoninen kokonaisuus huoneessa on kilpaileva konsepti sille, että kuusi vie tilasta kaiken huomion. Jos siis kaipaat joulusisutukseesi rauhallisuutta ja eleganttia tyyliä, testaa miten valkoinen joulukuusi sopii huoneistoosi!

Kokoa ja loistetta aidon näköisellä joulukuusella

Koko on usein kuusen valinnassa ensimmäisenä mielessä. Mikä kokoinen koristekuusi tilaan mahtuu? Halutaanko koristaa ulko- vai sisätiloja? Tuodaanko kuusella tilaan näyttävyyttä, vai riittääkö jouluisen tunnelman saavuttamiseksi pienempikin kestokuusi? Näitä ominaisuuksia pohtiessa voit selailla huoletta HalpaHallin valikoimaa ja vertailla kuusien tuotekohtaisia tietoja keskenään kunkin kuusen tuotesivuilta. Näin saat myös mahdollisimman paljon hyötyä irti valitsemastasi kuusesta. Mahdollisia lisäkysymyksiä voit esittää meille näppärästi chattimme kautta, tai kysyä myymälässä osaavalta henkilökunnaltamme.

Se, kuinka paljon näyttävyyttä kuuseensa haluaa on yksilöllistä. Koristelutaakkaasi helpottamiseksi voit valita valikoimamme kuusien seasta sellaisen, joka on jo valmiiksi varusteltu led-valoilla. Joulukuusi valoilla vaustettuna tulee säästämään joulukiireiltäsi aikaa ja vaivaa: sekä kuusen koristelusta, että purkamisesta tulee huomattavasti näppärämpää ja nopeampaa. Näin voit keskittyä kuusen koristelun olennaiseen työhön, eli joulukoristeiden asetteluun. Joulukoristeiden kirjoa pääset ihastelemaan HalpaHallin verkosta ja tilaamaan samalla kuusen hankkimisen lomassa. Kuinka näppärää!

Maksimaalinen ilo irti joulukuusesta

Parhaimpia puolia tekokuusissa ovat niiden kyky säilyä pitkään. Joulua fiilistelevä voikin ripustaa ensimmäiset joulukoristeet jo kuukautta ennen juhlapyhiä, joten miksi joulukuusen esilleotto ja koristelu pitäisi jättää vasta jouluaaton aamuun? Kestokuusi pitää kotisi siistinä viikosta toiseen, toisin kuin aito kuusi, joka varistaa ensimmäiset havunsa lattialle jo esillelaiton yhteydessä.

Parhaimman hyödyn saat irti joulukuusesta, kun ostokohteesi vastaa tarpeitasi täydellisesti. Tähän tilanteeseen päästäksesi, tarvitsee sinun ymmärtää joulukuusien keskeiset erot yhdistettynä omiin mieltymyksiisi. Kun ole tullut päätökseesi kuusen koosta, mallista, väristä, materiaalista, mahdollisista integroiduista valoista ja hintaluokasta, jää jäljelle enää tuotteen tilaus. Hyvissä ajoin hoidettu hankinta on joulustressistä pois, samoin kuin nopea verkkotilaus on helpotus viimehetken joulusisustuksessa. Anna meidän auttaa ja suuntaa HalpaHalliin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä