Joulusisustus

Mitä juhla olisikaan ilman koristeita? Joulusisustaminen on ilosanomaa jakava keino, jonka tarkoituksena on erityisesti herättää tunteita ja intoa. Kodin joulusisutukseen ytimessä ovat usein eri jouluaiheiset tekstiilit, kuten tyynynpäälliset, pöytäliinat ja verhot. Viimeistelyä kokonaisuuteen tuovat muut jouluperinteitä kunnioittavat koristeet, kuten pikkuiset tontut, enkelit, seimi -asetelmat ja havukranssit. Selaa valikoimaamme ja tilaa ensi joulun koristeet kotiovellesi HalpaHallin verkkokaupasta.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Joulukoristeiden loistoa omalla tyylillä

Varastosta löytyvä joulukoristeiden laatikko pitää sisällään niin lapsuuden aikaisia joulukoristeita, myöhemmin ostettuja lisäyksiä sekä oma- tai lapsen tekemiä korvaamattomia luomuksia. Jos tällaista aarteiden jouluarkkua et vielä omista, suosittelemme pohtimaan sellaisen laatimista, nimittäin 

-       Uniikit koristeet pitävät sisällään paljon lämpimiä muistoja

-       Koristeiden esillelaitto on yksi joulun ydinperinteistä

-       Koristeltu asunto piristää ja lisää joulumieltä

Se, kuinka aikaisin joulukoristeet aikoo ottaa esille, on jokaisen talouden päätettävissä. Osa haluaa aloittaa fiilistelyn jo ennen joulukuuta, toiset taas pitkittävät koristelua jouluaaton viikolle. Esillelaitossa on luontaisesti myös hajontaa mieltymysten mukaan: joillekin on tärkeää säilyttää koristeilleen vakinaiset paikat perinteen tapaan, kun taas toiset kaipaavat vaihtelua ja inpiraatiota luoda jotakin uutta. Joulu on jokaiselle itsensä näköinen. 

Tyylikkäille joulukoristeille on aina tilaa. Mikäli koet, että laatikosta löytyvät koristeesi eivät soinnu toistensa kanssa harmonisesti yhteen, pohdi saatko ympärillä olevilla tekstiileillä parannettua tilannetta. HalpaHallin valikoimasta löydät skandinaaviseen sisustukseen sopivia neutraaleja tekstiilejä ja minimalistisia design-koristeita, joilla voit tasapainottaa näyttävimpien koristeiden loistoa. 

Joulusisustusta kokonaisvaltaisesti

Joulukoristeet levittyvät asuntojen ympärille tasaisesti: kynttelikköjä ikkunalaidoilla, sohvapöydällä tonttukoristeita ja poroja, sekä etuoven keskellä joulukranssi. Kauniiden joulukoristeiden lisäksi asunnon huumaava jouluinen tuoksu kanelista ja glögistä, sekä strereoista soiva mukaansatempaava joulumusiikki maksimoivat joulun tunnelman. Joulu onkin siis kaikkien aistien juhlaa.

Joulu on yhdessäolon ja jakamisen juhlaa - onhan monilla talouksilla perinteenäkin yhdessä koristaa koti joulukuntoon ja kutsua joulupöydän ääreen läheiset nauttimaan juhlapyhästä. Joulukoristeet ovatkin oiva pieni muistaminen läheiselle yhdessä vietetystä ajasta. Kuinka ihanaa onkaan seuraavana vuonna muistella lahjan antanutta henkilöä samalla kun valitsee lahjaksi saanutta joulukoristetta sisustukseen. Muista tänä jouluna läheistäsi hauskalla joulukoristeella ja suuntaa HalpaHallin: täältä löydät tonttukoristeet, jouluiset tekstiilit ja paljon muuta!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä