Jouluvalot

Joulun lähestyessä puut, parvekkeet ja ikkunat ympäri kaupunkia hehkuvat jouluvalojen loisteesta. Talon asukkaita, naapureita ja ohikulkijoita ihastuttavat valot lisäävät ympärilleen lohtua, tunnelmaa ja rauhallisuutta. Tätä joulun taianomaista tunnelmaa luot kotiisi energiatehokkailla led-valoilla, jotka voit tilata kotiisi nyt myös HalpaHallista. Selaa kauppamme valikoimaa netissä, ideoi tunnelmallinen valoasetelma kotiisi tai pihaasi ja tilaa valikoidut tuotteet kotiovelle toimitettuna! Näin helpoksi me teemme jouluvalmistelut HalpaHallilla.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Monivuotista jouluvalaistusta oikeanlaisella käytöllä

Jouluista koristevalaistusta suunnitellessa on hyvä ottaa jo alussa huomioon käyttökohde: tulevatko jouluvalot ulos vaiko sisälle. Sisätiloissa käytettävät jouluvalot eivät nimittäin kestä kosteutta tai pakkasta, ja voivatkin väärällä käytöllä aiheuttaa sähköiskun. Tuotetiedoista onkin hyvä aina tarkistaa valosarjan soveltuvuus eri tarpeisiin, vaikka nykyisin monet jouluvalot ilmoitetaankin soveltuvan sekä ulko-, että sisäkäyttöön.

Energiatehokkaat led-valot joulusisustuksen keskiössä   

Menneitä ovat ajat, jolloin loppuvuoden sähkönkulutus nousi pilviin jouluvalojen käyttöönotosta. Nykyisin led-valot käyttävät jopa 80-90% vähemmän energiaa kuin hehkulamput, joten juhlapyhien upeista valokoristeistakaan ei tarvitse enää tinkiä. Tiesithän myös, että oikeanlaisella käytöllä jouluvalot kestävät kulutusta vuosia? Esimerkiksi loppuun palanut lamppu valoketjussa ei pimennä koko sarjaa, vaan yksittäisen sammuneen valon voi korvata uudella. Säästät siis sekä luontoa, että rahaa!

HalpaHallin valikoimista löydät kaikenlaiset valot jouluiseen kotiin. Koristeellisen joulukynttelikön asetat esimerkiksi ikkunalaudalle, valoverhot ripustat roikkumaan verhotangosta ja monivärisillä jouluvaloilla koristat kotipihasi puita ja pensaita. Jouluvaloilla luot lämpimän ja kotoisan ilmapiirin, joka kutsuu perheen ja ystävät yhteen juhlimaan joulun maagista aikaa. Aloita siis uusi jouluperinne koko perheen voimin jo tänä vuonna - yhteisten tilojen koristeleminen jouluisilla elemeteillä ja jouluvaloilla lisää sekä joulufiilistä, että vahvistaa yhdessäoloa ja perheyhteyttä. 

Kuten huomaat, jouluvalot ovatkin paljon enemmän mitä yleisesti koristeilta odotetaan. Ne ovat tapa tuoda valoa ja lämpöä synkkään talviaikaan sekä luovat unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kesken. Joulun tunnelma ja ilo ovat usein vahvasti sidoksissa näiden kauniiden valojen loisteeseen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä