Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistaja poistaa sisäilmasta epäpuhtauksia ja pienhiukkasia. Tällaisia ovat esimerkiksi siitepöly, huonepöly, katupöly, noki ja pakokaasujen pienhiukkaset, jotka voivat aiheuttaa pitkällä aikavälillä pysyviä hengitystie- ja allergiaoireita. Tehokkaalla ilmanpuhdistajalla saat kotisi huoneilmasta entistä raikkaamman!

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Paras ilmanpuhdistin on riittävän tehokas 

Ilmanpuhdistimia on paljon erilaisia, joista voi olla haastavaa valita omaan kotiin sopiva malli. Ilmanpuhdistimen riittävä tehokkuus huoneen kokoon nähden on tärkein kriteeri laitteen valinnassa. Monet valikoimamme ilmanpuhdistimista sopivat esimerkiksi noin 20 m2 huoneeseen. Isoon huoneeseen voi olla tarpeen investoida useampi ilmanpuhdistin.

Erilaiset suodattimet vaikuttavat siihen, miten tehokkaasti ja millä tavalla ilmanpuhdistin puhdistaa huoneilmaa. Jos etsit tehokasta ilmanpuhdistinta, joka puhdistaa jopa 90 % ilman epäpuhtauksista, valitse HEPA- tai ULPA-suodattimella varustettu laite. Jotkut ilmanpuhdistuslaitteet poistavat ilman epäpuhtauksien lisäksi hajuja aktiivihiilisuodattimen avulla.

Useimpien ilmanpuhdistajien suodattimen voi vaihtaa tai pestä. Suodattimen säännöllinen vaihto tai pesu varmistavat, että ilmanpuhdistin puhdistaa koko ajan tehokkaasti sisäilmaa.

Osa ilmanpuhdistajista myös kosteuttaa huoneilmaa. Erityisesti talvella kosteuttava ilmanpuhdistaja kosteuttaa sisäilmaa ja helpottaa silmien sekä limakalvojen kuivuutta.

Muista, että ilmanpuhdistin ei korvaa kodin siivousta. Se ei myöskään paranna asunnon puutteellista ilmanvaihtoa eikä rakennuksessa piileviä ongelmia, kuten hometta.

Hiljainen ilmanpuhdistin makuuhuoneeseen

Kotona ilmanpuhdistin kannattaa sijoittaa huoneeseen, jossa vietetään eniten aikaa. Yksi tällainen huone on makuuhuone. Jos ilmanpuhdistin sijoitetaan makuuhuoneeseen, kannattaa tarkastaa mallin tuotetiedoista sen suuntaa antava desibeliluku (dB). 

Öisin ilmanpuhdistajan olisi hyvä pitää ääntä maksimissaan 35 – 40 dB, mielellään alle 30 dB, jotta uni ei häiriinny. Desibelien voimakkuuteen vaikuttavat myös suodatusasetus ja mahdolliset lisäasetukset. Joissain malleissa on hiljainen yötoiminto.

Tutustu ja tilaa oma ilmanpuhdistaja HalpaHallin verkkokaupasta suoraan kotiovellesi!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä