Ilmastointilaitteet

Viilentävään ilmastointilaitteeseen sijoittaminen kannattaa. Valikoimastamme löytyy hyvät ilmastointilaitteet niin kotiin kuin työtiloihin. Siirrettävä ilmastointilaite on kätevä hankinta ja liikkuu pyörien avulla näppärästi huoneesta toiseen. Hiljainen ilmastointilaite voi olla päällä vaikka koko vuorokauden taaten nukkujalle mukavan viileän makuuhuoneen ja rauhallisen yöunen. Tutustu HalpaHallin ilmastointilaitevalikoimaan ja viilennä paahteisia kesäpäiviä.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hyvät ilmastointilaitteet kotiin ja toimistolle

Ilmastointilaite on miellyttävä ja kannattava hankinta niin kerrostaloon, omakotitaloon, rivitaloon kuin työtilaan. Tutkimusten mukaan ihmisen suorituskyky laskee 70 prosenttiin jo 28 asteessa, joten sopivaan työskentelylämpötilaan kannattaa panostaa.

Ilmastointilaite on muutaman sadan euron arvoinen hankinta, mutta maksaa itsensä takaisin kesähelteillä. Kuumuus haittaa usein myös lapsia ja jopa eläimillä voi olla vaikeuksia sietää polttavan kuumia helteitä. Ilmastointilaite parantaa huomattavasti kaikkien taloudessa asuvien elämänlaatua.

Ilmastointilaitteen edut on helppo listata: sopiva sisälämpötila kesähelteillä, paremmat yöunet viileässä makuuhuoneessa, parempi vireystila ja suorituskyky sekä raikas sisäilma.

Siirrettävä ilmastointilaite viilentää kuumimmat tilat

Kotiin tai pieniin tiloihin tarkoitetut ilmastointilaitteet ovat yleensä pieniä ja helposti siirrettäviä. Siirrettävien ilmastointilaitteiden alla on useimmiten pyörät, joiden avulla ilmastointilaite liikkuu kevyesti huoneesta toiseen, tarpeen mukaan.

Siirrettävät, pienet ilmastointilaitteet on suunniteltu yhden huoneen viilentämiseen, eikä niiden teho välttämättä kata isompaa tilaa. Lisäksi ilmastointilaitteita käyttäessä kannattaa huomioida, että ilmastointilaite kannattaa pitää käynnissä koko päivän, jotta lämpöä ei pääse varastoitumaan pintoihin ja huonekaluihin. Jos ilmastointilaitetta pitää käynnissä ainoastaan hetken ennen nukkumaanmenoa, viilenee tila hetkeksi, kunnes varastoitunut lämpö lämmittää jälleen huoneilman.

Millainen ilmastointilaite kannattaa hankkia?

Ilmastointilaitetta hankittaessa kannattaa kartoittaa omat tarpeet. Miten isoon tilaan ilmastointilaite tulee? Kuinka hiljaisen ilmastointilaitteen haluan? Pitääkö ilmastointilaite olla helposti siirreltävissä?

Ilmastointilaitteen jäähdytystehon voi laskea suuntaa antavalla kaavalla. Pääsääntöisesti 30 watin jäähdytysteho vaaditaan yhden kuutiometrin jäähdyttämiseksi. Jos esimerkiksi huoneen koko on 30 m² x 2,5 m, on huoneen tilavuus yhteensä 75 m³, jolloin koko huoneen viilentämiseen tarvitaan 2 250 wattia eli 2,24 kW. Tarvittavaan ilmastointilaitteen jäähdytystehoon vaikuttaa myös moni muu asia, kuten tilan eristys, henkilömäärä, auringonpaiste ja lämmönlähteet.

Paras ilmastointilaite löytyy valikoiman tuotteita vertailemalla. Ilmastointilaitteen hinta alkaa 200-300 eurosta. Tutustu HalpaHallin ilmastointilaitevalikoimaan ja tilaa omasi hyvissä ajoin, ennen kuumimpia kesäpäiviä.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä