Tuulettimet

Kaipaatko viilennystä helteisiin kesäpäiviin toimistolla tai kotona? HalpaHallin tuulettimilla tuot raikkaan tuulahduksen hiostavan kuumaan kesähetkeen. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja edulliset verkkovirralla toimivat lattia-, torni- ja pöytätuulettimet.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Valitse tuuletin käyttötarkoituksen ja sijoituspaikan mukaan

Tuulettimen valinnassa on syytä ottaa huomioon tuulettimen tuleva sijoituspaikka. Perinteiset matalat (40-55 cm) siivelliset pöytätuulettimet soveltuvat parhaiten käytettäväksi toimiston tai kodin pöydällä. Mataluutensa ansiosta pöytätuuletin seisoo tukevasti paikallaan, eikä sen putoamista lattialle tarvitse pelätä.

Pöytätuulettimissa on useimmiten porrastettu nopeussäädin, jonka avulla tuulettimen siipien pyörimisnopeutta voi säätää ja siten kontrolloida tuuletuksen voimakkuutta. Pöytätuulettimissa on yleensä myös kääntymistoiminto, jonka ollessa päällä, tuuletin kääntyy automaattisesti puolelta toiselle. Näin ilmavirta jakautuu tasaisesti koko huoneeseen, eikä viilennys keskity vain yhteen kohtaan.

Mikäli pöydällä ei ole riittävästi tilaa tai tuuletin sopii huoneessa muista syistä paremmin lattiakäyttöön, kannattaa investoida lattia- tai tornituulettimeen.

Tukeva ja säädettävä lattiatuuletin jäähdyttää suuremmankin tilan

Kun tarvitset kookasta säädeltävää tuuletinta, on pystymallinen vakaasti lattialla seisova lattiatuuletin luonteva valinta. Lattiatuuletin on selvästi pöytätuuletinta korkeampi (yli 100 cm) ja soveltuu siksi optimaalisesti lattiakäyttöön. Useimmiten lattiatuulettimen korkeus on myös säädettävissä tarpeen mukaan.

Lattiatuulettimissa on yleensä mukana pyörimistoiminto sekä pyörimisnopeudensäädin, joiden avulla tuuletusta voi säätää ja kohdistaa tarpeen mukaan.

Hiljainen tornituuletin viilentää tehokkaasti

Mikäli kaipaat vähä-äänistä viilennystä, on tehokas ja hiljainen tornituuletin oiva valinta. Kapea ja korkea (70-120 cm) tornituuletin mahtuu pieneen tilaan ja sitä on helppo siirrellä huoneesta toiseen.

Siivetön tornituuletin sisältää yleensä kääntymistoiminnon ja nopeussäätimen. Edistyneemmissä malleissa on mukana kaukosäädin, ajastustoiminto ja automaattinen virrankatkaisu.

Tornituuletinta voi käyttää tarvittaessa myös pöydällä, mutta pilvenpiirtäjämäisen muotonsa myötä tornituuletin soveltuu parhaiten lattiakäyttöön.

Kaikki tuulettimemme toimivat verkkovirralla. Tutustu valikoimaamme ja valitse itsellesi sopiva viilentävä tuuletin!

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä