Aterimet

Aterimet ovat kattauksen viimeistelijät. Rakenna mieleisesi kokonaisuus. Tutustu laadukkaisiin haarukoihin, veitsiin, lusikoihin sekä muihin ottimiin. Etsitkö kaunista lisää juhlapöytään vai haluatko tehdä arkisesta kattauksesta hieman paremman?

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Kattauksen keskeinen osa ovat aterimet. Niiden avulla annat viimeisen silauksen arkiseen ruokapöytään ja juhlavaan kattaukseen jouluna, syntymäpäivinä tai valmistujaisissa. HalpaHallin valikoimista löydät monipuolisesti aterimet makuun kuin makuun. Etsit sitten laadukkaita ja kauniita, ruostumattomasta teräksestä tehtyjä aterimia, tyylikkäitä ja moderneja muovikahvallisia aterimia tai ihan vain sushipöytään sopivia puisia syömäpuikkoja, löydät etsimäsi valikoimistamme. Jokaiseen kotiin aterimet valitaan yleensä tarkoituksen mukaan. Toiveena on usein saada aterimet, joita ei tarvitsisi vaihtaa, vaan ne kestäisivät aikaa vuosikymmenten ajan. Aterinvalinnassa keskiöön nousee myös niiden monikäyttöisyys sekä helppohoitoisuus. Esimerkiksi Hackmanin teräksiset aterimet sopivat niin arkiseen kuin juhlavaankin käyttöön. Toisaalta niiden avulla annat arvokkaan leiman myös arkiselle ruokahetkelle. Valikoimastamme löytyvillä aterinseteillä saa helposti hankittua tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden koko perheelle. Aterinsetit ovat myös loistava lahja ensiasuntoon muuttavalle tai valmistuneelle. Esimerkiksi Hackmanin Savonia ja Carelia sopivat loistavasti tupaantuliaislahjaksi. Jos haluat muistaa kummilastasi iloisesti, Muumi-ensiaterimet ovat helppo tie halauksiin. Aina et halua hankkia settiä, vaan etsit täydennyksiä tai vain tiettyjä yksittäisiä aterimia, saat hankittua laadukkaat ruokaveitset, ruokahaarukat, ruokalusikat sekä teelusikat yksittäispakkauksissa. Näin täydennät helposti jo hankkimaasi aterinvalikoimaa tai vaihdat vanhan osa kerrallaan uuteen. Perusaterimien lisäksi löydät HalpaHallin valikoimistamme aterimet juhlatarjoiluja ja erikoistilanteita varten. Valikoimaamme kuuluvat myös pihviveitset, salaattiottimet sekä muut erikoistarjoiluvälineet, kuten voileipähaarukat, jälkiruokalusikat ja pitkävartiset lattelusikat. HalpaHallin aterimistamme löydät mieleisesi niin arkeen kuin juhlaan, sopivan aterimen niin lapsille kuin aikuisille. Tutustu valikoimaamme!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä