Kahvikupit ja mukit

Anna kahvihetkelle arvoa oikealla kahvikupilla. Saman sarjan kahviastiasto Iittalan Teemaa vieraille, Muumi-muki henkilökohtaisiin kahvihetkiin ja Arabian omat iltateelle. Valinta on sinun.

Valitse kategoria
Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
Kahvihetki ja siten myös kahvikupit kuuluvat suomalaiseen kotiin olennaisesti. Kahvikupin ääressä otamme vastaan aamuisin uuden päivän, käymme läpi henkilökohtaisia asioita ystävän kanssa kuin myös neuvottelemme tiimimme kanssa työpaikalla seuraavista askeleista. Kahvikuppi merkitsee meille siis paljon, ja siksi kahvihetkestä tulee tehdä arvokas oikealla mukivalinnalla. Vain sinä tiedät, millainen kahvikuppi sopii sinulle tiettyyn hetkeen, tiettyyn tarpeeseen. Kahvikuppi antaa arvoa hetkelle. Tuttu kahvikuppi antaa meille turvan, kun muuten maailma ympärillämme olisi vauhdikkaassa liikkeessä. Kahvikuppi valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Kotiin valitsemme yleensä kahvikupit niin, että ne sopivat yhteen muun astiaston kanssa. Astiakaapista löytyy usein oma kahvikuppisetti arkiseen käyttöön perheen kesken, vieraille tuomaan tarjoiluun merkitystä sekä kalliimpi kahviastiasto juhlatarjoilua varten. Parhaimmassa tapauksessa astiakaapissa on oma persoonallinen kahvikuppinsa jokaiselle perheenjäsenelle. Perheen isällä saattaa olla käytössä perinteinen Iittalan harmaa Teema-muki, kun taas äidillä on kahvihetkiin arvoa antamassa Arabian Esteri tai Pastoraali. Lapset perheessä ovat valinneet kahvikupikseen Muumi-mukin mielensä mukaan. Saattaa siellä vilahtaa muutama Muurlan emalimukikin. Olipa tarpeesi muki kahvi- tai teehetkeen, löydät HalpaHallin valikoimasta varmasti mieleisesi. HalpaHallin valikoimista löydät kahvikupin, teekupin sekä juomamukin käyttöön kuin käyttöön, tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kuksan löydät valikoimastamme leirinuotion äärelle, eväshetkeen retkeilyn lomassa sopii toki myös emalimukimme. Anna arvoa hetkelle, valitse valikoimastamme kahvikuppi tai teemuki tarpeeseesi tai osta mukipakkaus tai kahvikuppiastiasto lahjaksi ystävälle. Tutustu valikoimaamme!
HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä