Kattilat

Kattila kuuluu jokaisen keittiön varustukseen! Kattilassa keität perunoita, kuullotat sipulia ja haudutat lihasoppaa isoäidin reseptillä. Muutamalla kattilalla pärjäät jo pitkälle.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Erilaisia kattiloita erilaisiin kokkauksiin 

Kattila on hyvin yksinkertainen keittiöväline, mutta kattiloissakin on eroja.

Perinteinen teräskattila sopii keittoruokien valmistukseen ja perunoiden keittämiseen. Teräskattila kestää konepesun, joten se on helppo pitää puhtaana.

Höyrykattilassa kypsennät näppärästi vihanneksia, kalaa ja lihaa. Höyrykattila on kaksiosainen, jonka lävikkömäisessä höyrytysosassa ruoka kypsyy lähes itsekseen. Vitamiinit ja hivenaineet säilyvät paremmin hellävaraisen höyryn kypsentäessä ruokaa.

Haudutuskattilassa valmistat helposti puuroja, kastikkeita ja vanukkaita. Haudutuskattilan haudeosassa ruoka kypsyy itsekseen samalla kun haudeosan alapuolella kiehuva vesi tekee työn.

HalpaHallin valikoimassa on myös kerroskattiloita, joissa on samassa sekä höyrytysosa että haudutusosa.

Pinnoitettu teflonkattila on suosittu vaihtoehto sen helppokäyttöisyyden ansiosta. Teflonkattila on alumiinirunkoinen, joka on pinnoitettu sisäpuolelta yleensä polytetrafluorieteenimuovilla, eli tutummin teflonilla. Pinnoitus ehkäisee ruoan palamisen pohjaan ja vähentää käytettävän rasvan määrää.  

Erilaiset liedet, kuten induktioliesi ja kaasuliesi asettavat kattiloille omat vaatimuksensa. Kattilan pohjaan on yleensä merkattu, millaisille liesille kyseistä kattilaa voidaan käyttää.

HalpaHallin valikoimassa on kestäviä kattiloita moneen tarpeeseen. Kotimaisista merkeistä meillä on tarjolla mm. Fiskarsin, Opan ja Muurlan kattiloita.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä