Padat

Padassa valmistat näppärästi pataruokia, joiden teko on yksinkertaista: lisää vain raaka-aineet ja neste. Anna ruoan hautua, kunnes ruoka on kypsää. Ruoan valmistus padassa ei ole välttämättä nopeinta, mutta lopputulos on sitäkin maukkaampi! 

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Hyvin hoidettu pata kestää pitkään 

Laadukas ja hyvin hoidettu pata kestää sukupolvelta toiselle. Nykyaikaiset padat ovat ulkokuoreltaan valurautaa, terästä tai valualumiinia. Padan sisäpuoli on yleensä emaloitu tai keraaminen, jolloin se on helposti puhdistettavissa ja ruoka ei tarraa helposti kiinni.

Sarpaneva-pata ja monet muut suosikit

Iittalan Sarpaneva-pata on patojen kuningas, jonka ajaton muotoilu ihastuttaa. Sisäpuolelta emaloidun valurautapadan voi nostaa hellalta puisella kahvalla. Emaloitu valurautapata on laadukas investointi.

Valikoimassamme on Iittalalta myös Teema-pata, joka on lämmönvaihtelua kestävää vitroposliinia. Konepesun-, pakkasen-, mikron- ja uuninkestävä pata on käytännöllisen kokin unelmatuote.

Fiskarsin padoissa yhdistyvät käytännöllisyys ja pohjoismainen muotoilu. Korkealuokkainen pata ei ruostu ja on helppo huoltaa sekä puhdistaa.

Nämä ja monen muun laatumerkin padat löydät HalpaHallin verkkokaupasta! 

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä