Paistinpannut

Paistinpannulla paistat lihan, kalan ja kasvikset helposti ja terveellisesti. Valikoimamme laadukkaat paistinpannut, wokkipannut ja paistokasarit sopivat monenlaisten ruokien tekoon.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Näin valitset itsellesi sopivan paistinpannun

Tavalliseen kokkailuun riittää pari eri kokoista paistinpannua ja yksi korkeareunainen paistokasari. Paistinpannun valinnassa on tärkeintä, että se sopii omaan arkikokkailuun. Mitä paksumpi paistinpannun runko on, sitä paremmat ovat myös paisto-ominaisuudet. Paksu runko jakaa lämmön tasaisesti paistinpannun pohjaan ja se varaa itseensä lämpöä pitkäksi aikaa.

Paistinpannuja on erilaisille liesille. Voit varmistaa paistinpannun soveltuvuuden omalle liedellesi tarkistamalla merkinnät pannun pohjasta tai pakkauksen kyljestä.

Paistinpannuissa on erilaisia malleja, joista suosituimmat ovat paistokasari ja wokkipannu.

Paistokasari on monipuolinen pannu ruoan tekoon. Korkeat reunat ja kansi mahdollistavat paistamisen lisäksi ruoan keittämisen ja patojen valmistamisen. Monipuolisuutensa ansiosta se on yksi suosituimmista paistinpannuista.

Wokkipannulla kokkaat itämaista ruokaa, kuten aito aasialainen kokki. Wokkipannun kulhomainen muoto sopii erityisen hyvin lihasuikaleiden nopeaan paistamiseen. Wokkipannulla valmistat ruokaa isommallekin porukalle!

Näin huollat paistinpannuasi

Paistinpannuissa käytetään erilaisia materiaaleja. Valurautapannu on lähes ikuisesti kestävä ruoantekoväline, jos sitä jaksaa huoltaa. Se kestää muovisten ja puisten ruoantekovälineiden lisäksi metallisia välineitä.

Paistamisen jälkeen valurautapannu huuhdellaan kuuman juoksevan veden alla tiskiharjalla tai karhunkielellä. Valurautapannu kuivataan talouspaperilla huolellisesti, jotta se ei ala ruostumaan. Voit silloin tällöin pyyhkäistä pannuun vähän ruokaöljyä.

Pinnoitettu paistinpannu ei ole samalla tavalla kestävä kuin valurautapannu, mutta se on helppohoitoinen. Pinnoite kärsii herkästi metallisista ruoantekovälineistä, joten käytä ainoastaan muovisia ja puisia välineitä.

Nykyään monet pinnoitetut paistinpannut kestävät konepesun. Hellävarainen käsinpesu pitää silti varmemmin paistinpannun pidempään käyttökelpoisena.

Kun pinnoite on naarmuinen ja alkaa kellertämään, on aika päivittää paistinpannu uuteen.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä