Vuoat

Vuoassa valmistat herkullisen piirakan, maittavan päivällisen ja tarjoilet ruoan pöytään. Valikoimassamme on laadukkaita ja kestäviä uunivuokia keraamisena, teräksisenä ja lasisena.

Rajaa tuotteita
Rajaa tuotteita
Rajaukset
  1. Tyhjennä kaikki Tyhjennä kaikki
loader
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva
  1. Loading....
    {{getFormattedData(product, 'brandi')}} {{getFormattedData(product, 'name')}}
    {{getFormattedData(product, 'stock_item.stock_label')}}
    Loppu varastosta
Emme löytäneet yhtään tuotetta.
Tarkastele Taulukkona Listana

Näkyvillä {{paging.pageOffset}}- {{paging.lastVisibleRecordNumber}} / {{paging.total}}

Sivu
Nouseva

Arabia Uunikokki on vuokien klassikko 

Uunivuoassa valmistuvat erilaiset ruoat ja leivonnaiset. Kaunis keraaminen uunivuoka toimii loistavasti myös salaattikulhona tai hedelmäastiana pöydällä. Tällainen vuoka on esimerkiksi Arabian Uunikokki, joka on todellinen klassikko. Uunikokki löytyy monen kotikokin keittiöstä, sillä se on uunin ja pakkasen kestävä, helposti pinottava ja konepesun kestävä.

Lasivuoka on hyvin perinteinen vuokamalli keittiössä. Iskunkestävästä lasista valmistetussa vuoassa paistuvat kinkkukiusaus ja lasagne. Lasivuokia on eri kokoisia ja osaan on saatavana kansi, joka helpottaa ruoan säilytystä.

Pinnoitettuun uunivuokaan ruoka ei tartu yhtä helposti kiinni ja on helpompi irrottaa vuoasta. Jotta uunivuoan pinnoite kestäisi pitkään hyväkuntoisena, vältä käyttämästä metallisia ruoantekovälineitä ja pese vuoka käsin.  

HalpaHallin valikoimassa on kattavasti laadukkaita uunivuokia monenlaisten herkkujen paistamiseen. Meillä on Arabian, Kökskungenin ja Pyrexin, sekä monen muun merkin uunivuokia.

HalpaHalli Facebookissa HalpaHalli Instagramissa  HalpaHalli Youtubessa  HalpaHalli Twitterissä  HalpaHalli LinkedInissä